![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() שימוש המחשב העיקרי:
שימוש עבודה עם תוכנת גראפיקה כגון: פוטושופ פלאש פרייהנד עבודה משרדית: כל תוכנות האופיס למינהן... מחשב שלא יקרטע אחרי זמן ממושך שהוא פועל [למעלה מחודש ימים דלוק רצוף]. התקציב עומד כרגע על: 3500 ש"ח [מדובר במחשב בלבד לא כולל מסך מקלדת וכד'] נא לא להפציץ בכ.מסך משום שאין צורך. במחשב הזה לא ישחקו במשחקים שדורשים כרטיס גראפי גבוהה וכד' אין לי צורך בזה. עדיפות לאינטל אך אני רוצה הצעת מחיר גם לAMD בתודה אבי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
הנה לך מחשב במחיר שביקשת.
המחשב הזה מעולה... אחד הלקוחות שלי הזמין את המחשב הזה לביתו. העבודה עם המחשב הזה חלקה בצורה מדהימה פוטושופ לא מרגיש עליו זה כמו להריץ סופר מריו. הנה קישור. http://www.wallashops.co.il/shopmind...?pi=PTGA8N7766 אני מקווה שזה לא נוגד את החוקים הקישור הזה. חבל לך על הזמן בנאדם מחשב באמת ליגה. בברכה, אבישי שמחוני.
# 3 |
חבר וותיק
|
לא סומך על וואלה שופס דופקים לך חלקים דפוקים מניסיון...
רכשתי מהם מספר דברים בעבר והגיע לי מוצר שונה לחלוטיין אני מעוניין בהרכבת מפרט של מחשב... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
במידה ואתה מעוניין אני יכל להציע לך:
AMD Athlon64 3200 S939 Venice Albatron 939 K8NF4X 80GB 7200RPM IDE Western Digital 256MB DDR /400MHz *2 Samsung CD-RW/DVD COMBO Bulk Floppy 1.44 Mb Sony Sound card (OnBoard) Lan (OnBoard) HIS X300 SE 128MB (64bit) DDR DVI & TV (PAL) Midi Tower ATX מחיר: 2,000 ש"ח - חדש באריזה וכולל אחריות מלאה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אתה מציע לי כאילו לרכוש מחשב ממך...?
ותפרט יותר איזה חברה הכרטיסי זכרון... האם יש אפשרות להרחבה של הזכרונות זה חשוב לי ומה זה? Albatron 939 K8NF4X |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
עם אתה עובד בפוטושופ, פרייהנד, פלאש עדיף לך לקנות כרטיס גראפי חזק לעבודות גדולות( לא כרטיס מסך)
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|