![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורת רעה מאוד על חברת 'semi-host'
שלום,
פתחתי את הנושא במטרה שלא עוד אנשים יצטרפו אל חברת האכסון ואל מיכאל הנוכל בתחילה, התאכסנתי על חברת 'special-host' (שאגב, לא עושה כלל בעיות, שרת יציב ומצויין), אך אז, הצטרף אלי מיכאל מ- 'semi-host', טען שהוא חבר של גיא או דניס, אחד ממנהלי 'ספיישל סרב', ואמר לי שהחברה הזו לא מומלצת, שהם לא אמינים, ושמאוד כדאי לי לעבור לשרת שלו, שבו הוא ייתן לי תמיכה מלאה 24/7, אחסון גדול הרבה יותר וכך גם התעבורה. אני בתמימותי, האמנתי, ולצערי אכזבתי את דניס וגיא, ועברתי לשרתיהם. לאחר כיומיים שבהם הייתי מאוכסן עליהם, ולא זכור לי שהיו בעיות (רק יומיים), האתר קרס, וכך גם שרתי ה- FTP ומסד הנתונים, איני בטוח שהוא קרס, אלא שמיכאל מחק לי את המשתמש, בלי הודעה מראש, ובלי ידיעתי כלל. ניסיתי ליצור איתו קשר בכל דרך שהיא, אך בכל דרך הוא התחמק ולא ענה כלל. ניסיתי להתחבר למסנג'ר ולדבר איתו, כיוון שלא הכיר את הכתובת שלי, הוא דיבר איתי בתחילה, כיוון שלא ידע במי מדובר, ולאחר שהבהרתי לו שאני מהאתר הוא, אמר לי 'רק שנייה' והתנתק. מיכאל=נוכל semi-host=חברה של נאבים שמנסים להצליח זה כל מה שיש לי להגיד, אל תקנו מהם, דבר כזה אומר הכל, על הכל. |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
לא יודע למה לי זה היה נראה ככה שהחברה הזאת לא מי יודע מה תצליח וחשבתי ככה בגלל הדיבור של המנהל שם לא יודע אם זה מיכאל שדיברתי איתו אבל אם רק מנהל אחד יש אז זהו . .
אתם יודעים הרגשה כזאת שיש לכם על בנאדם . בכל אופן תודה על האזהרה=) |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
חבל.... חברה חדשה , לא רשומה במקום לתת ללקוח את המקסימום שרות במינימום כסף בשביל פרסום ראשוני ולתפוס גל הם עושים קטעים כאלה... חבל.. לדעתי חברות כאלה נשרפות מהר במקומות כמו הוסטס.
בואו נחכה לתגובה של מיכאל באמת מעניין אותי ובטח גם עוד אנשים מה יש לו לומר על זה.
חבר בקהילה
|
עליי הדבר לא ידוע אולי מכיוון שרק התצטרפתי לצוות אני ינסה לברר את העניין.
|
![]() |
# 5 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
חברה לא רשומה,לא מוכרת ובטח מחירים בריצפה. ציפית ליותר מזה?
משתמש - היכל התהילה
|
אז למה בכלל עברת?אם אתה מרוצה מהשרות, ואם אתה מתאכסן אז בטח גם מהמחיר, למה לעבור? אני גם בטוח שזה לא שלא הספיק המקום או התעבורה, למה לחמוד?
|
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
# 8 |
חבר מתקדם
|
עצוב.
כבר מהרגע הראשון הם לא עשו רושם גדול וזה בכלל הורס. |
![]() |
# 9 |
עסק רשום
|
ממש דבר לא יפה..
זה בטח כמה ילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם.. מצטער בישבילך ועוד יותר מצטער לשמוע על זה.. |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
עשה עליי רושם טוב ולפי מה שידוע לי הם אמורים להתאחד עם hoserv.com...
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|