![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מחפש מעצב מוכשר
שלום שמי תומר כולם מכירים אותי פה כמעט חהחהחה :P
דברתי עם המעצבים: Opacity ColorEye almogl-www.almogl.net ועם עוד כמה.. אני מחפש עיצוב רציני ומקצועי.. זה העיצובים שאני אוהב www.digitekk.co.il ואני יכול להביא עוד הרבה שאהבתי... אני מחפש משהו שיציג את החברה שלי בתור חברה רשמית וטובה, כמו למשל Siteam ולא עיצוב שנועד רק להזיז משהו ממול העיניים כדי שיגידו וואי איך עשו את זה.. משהו יפה, רציני ומקצועי. אני מוכן לשלם סכום יפה מאוד אבל זה יינתן בפרטי לאחר שאראה עבודות של המעצב, על מנת שיהיה ברור אני לא אקנה את העיצוב אם הוא יהיה מותאם אישית ולא תהיה לי אפשרות לראות אותו קודם. תודה, תומר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
צור קשר.
אתה יכול לראות עבודות אבל לא הסגנון שאהבת, אבל כל דבר אפשר לשנות ![]()
# 3 |
הוסטסניון
|
אנחנו באמת דיברנו ? :]
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אתה מוזמן להציץ בחתימה שלי אם תהיה לך איזושהי שאלה אתה מוזמן לפנות אלי ואשמח לענות =)
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
שלום לך, CREATIVE-IL תשמח לעצב את אתרך.
צור עימי קשר המסנג'ר הבא: volikmoshe@012.net.il יום טוב, טל. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
למה שלא תפנה למעצב של דיגיטק (אני
![]() סתם סתם אין לי זמן בקרוב כולם ירצו עיצוב כמו של בסט סרב בקיצור מי שמעצב כמוני זה רק עידן Plavis משהו כזה אתה מוזמן לפנות אליו
# 7 |
אחראי קהילה
|
ymwd מומלץ!
אחלה בנאדם, אחלה מעצב, מעצב מקצועי ! עיצב לי עיצוב, אני פשוט בוכה מרוב שזה יפה :qqb001: |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
ביקשתי לתת עבודות ובסוף היחיד שנתן זה Point, אנא..
ושחר אכן דברתי איתך.. תומר שמי.. אתה זוכר עם פרייסטיילרדיו וכו'.. דברתי איתך ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בחתימה שלי יש לינקים ופירוט ציטוט:
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|