|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מחפש פקודה אשר מפסיקה את הקוד של הPHP.
היי
אני מחפש פקודה שתפסיק רק את הPHP ותמשיך את הHTML. נניח: קוד:
<html>...... <td> <?php if ($a==$b) { echo "yey"; } else { פקודה } echo $c; echo $d; echo $e; echo $f; ?> </td> <font>.... אבל אם לא, אני רוצה שהוא יצא מהPHP, ולא יכתוב את כל הCDEF אלא מיד ימשיך ל FONT יש חיה כזאת? |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אז למה else ?,
פשוט תוריד את הה else. PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
וואלה, אבל יש לי עוד עשרות תנאים בהמשך.
אין פקודה בשביל זה? מה ההבדל בין END EXIT ?? |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
נו אז מה אתה יכול להוסיף כמה תנאים שאתה רוצה ,
וexit; זה שעוזר את המסמך בתנאי. אם התנאי נכון המסמך יעצר עכשיו ולא ימשיך אפילו מעבר לתנאי , ועל end לא שמעתי אולי אתה מתכוון ל break; . בכל מקרה הקטע עם האנד זה לקחת את הדבר האחרון ממערך , עוד פרטים על זה : http://il2.php.net/manual/en/function.end.php |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא END חחח זה אני חחח.
התכוונתי ל DIE. בכל מקרה, אני אנסה. תודה ![]() YEY הודעת ה500 שלי =\ עריכה: עכשיו שבדקתי, זה לא עוזר לי הקטע עם הIF. כי אחרי שזה בודק, אני צריך שהוא גם יוציא לי בעצם ERROR שזה לא שווה. ורק אז יכתוב את הHTML. Last edited by mlnn; 15-03-06 at 14:31.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
תגיד מה אתה רוצה לעשות, ואני יראה לך איך כי לא ממש הבנתי מה אתה מנסה לעשות ..
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש לי קוד HTML בהתחלה שהוא פותח טבלה והכל.
אחר כך הולך קוד PHP, הוא בודק תנאי. אם הוא נכון אז זה מכניס את הנתונים לבטבלה בעצם, הקוד מסתיים. ואז שוב הHTML נכנס וסוגר את הטבלה והכל בסדר. עכשיו אם התנאי יוצא לא נכון, הוא מוציא ארור, ובשביל שהוא לא יכניס את כל הנתונים לטבלה אני עושה DIE שהוא יפסיק. ואז בעצם מה שאני מקבל זאת ההתחלה של הHTML, קוד שגיאה וזהו. מה שאני רוצה, התחלה של HTML, קוד שגיאה, סוף של HTML. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
חכם אז למה עשית die ,
תעשה ככה..: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה שאתה מנסה לעזור
![]() אבל יש בעיה קטנה. אני בודק עוד איזה 20 דברים, אם הראשון לא עובד זהו אני רוצה שהוא יפסיק לבדוק גם את השאר. למשל בדוגמא למעלה, אם הקוד לא מתאים, הוא מוציא שגיאה אבל ממשיך לעשות את שאר הקוד עד שהוא גומר אותו. אפשר לערוך את הכל ולשים elseif או משהו כזה. אבל אני יותר קיוויתי לפקודה. כנראה בסוף אני אעשה שהוא פשוט מעביר לדף אחר אם יש שגיאה וככה הכל יסתדר. |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
טוב האמת היא לא הבנתי אותך , אתה רוצה שהוא יעשה את הפעולה ואם היא לא תתבצע להמשיך בעמוד או לא להמשיך בעמוד ..?
הבנתי אותך אולי את מתכוון לדבר כזה .. PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|