![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
הסיכומיה | sikumia.co.il - סיכומים לבגרות
טוב אז כשהייתי עוד בתיכון היה לי רעיון לעשות אתר נורמאלי שיאפשר לתלמידים לשתף סיכומים לבגרות,
ראיתי שכל האתרים הקיימים נראים מאוד מיושנים וגם לא נוחים לשימוש. לפני כמה חודשים השתחררתי מהצבא ובניתי את האתר הזה בעיקר בשביל חוויית הלמידה בטכנולוגיות חדשות. אשמח לכל חוות דעות ו/או ביקורת על האתר. ![]() www.sikumia.co.il
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל משהו בשם צריך למשוך את הגולשים באינטרנט.. תצטרך לפרסם ולפתח את האתר עוד קצת בשביל ליצור קהל טוב איכותי וגם כמות כניסות.. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה אומר בעצם שהשם לא טוב? עוד לא פירסמתי את האתר כל כך, שיווק זה פחות התחום שלי
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אחלה של שם אהבתי. העיצוב גם נראה טוב ממבט ראשוני לא חקרתי לעומק
![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
עיצוב ברור ונוח, מתאים לאופנה הנוכחית של תצוגה "שטוחה".
כנראה שמאז שאני עשיתי מבחני בגרות עבור באמת יותר מדי שנים - אני לא מבין את ההבדל בין הסטוריה א' והסטוריה ב', וכך גם לגבי לשון. איפה מתמטיקה? "קוראים לי דיויד גרייבר, אני מתכנת ומעצב ממבשרת ציון. הקמתי את פרוייקט הסיכומיה כדי למלמא צורך שאני יודע שקיים אצל הרבה תיכנויסטים. הצורך הזה הינו מקום אחד מרוכז, מסודר, ונוח לשימוש שאפשר לשתף בו סיכומים אחד עם השני לטובת כולם." - תתקן את "למלא", "תיכוניסטים" ויש עוד כמה פה ושם. כמה שאלות: אם החומר מועלה ע"י משתמשים - כיצד אתה מוודא שמדובר בתוכן איכותי ולא זבל? כיצד אתה מתכוון להתמודד (אם בכלל) מול אתרים דומים מבחינת קידום? מה המטרה של רישום משתמשים (למעט יצירת רשימת תפוצה לצרכים אחרים? האם בהמשך יהיה רישום בתשלום, או תמורת הוספת תוכן (ואז חוזר לשאלה הראשונה)? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
נראה יפה, בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|