![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
בעל אתר, אם אתה לא רוצה להצליח, אל תכנס לכאן!
שלום וברכה בעלי / מקדמי אתרים יקרים, לפני שאתחיל ואפצח במגוון הסיבות שבגללן כדאי לכם לבחור דווקא בשירותים אותם אני מציע (תוך שאני מביך את עצמי עם שימוש במגוון מחמאות ישירות לעצמי, פעולה שמעולם לא הייתה חביבה עליי, אך מה לעשות - נדרשת) -
ברצוני להציג עבורכם קודם כל את הסיבה היסודית דרכה תבינו את החשיבות העליונה שקיימת במוצר אותו אני מציע עבורכם לרכישה (תוכן כמובן), והאפשרות שהוא פותח עבורכם לשדרג את כל תדמית אתר האינטרנט ומידת יעילותו ורווחיותו עבורכם. כאשר אנו בוחנים היום בפועל מה גולש מצפה שיופיע באתר אליו הגיע ומה יגרום לו לרכוש מוצר דווקא מאתר מסוים, עלינו להסתכל על שני מישורים שונים: הראשון, כיצד נצליח להוביל את אותו הגולש להיחשף דווקא לאתר שלנו? השני, כיצד נגרום לו להבין שכדאי לו לקנות דווקא אצלנו ולא אצל אחד המתחרים; 1. אם נסתכל על האספקט הראשון, לא מן הנמנע שנייחס חשיבות עליונה לקידום האתר במנועי החיפוש השונים וביניהם, איך לא, גוגל (או כמו שאני נוהג לכנות אותו "הג'י ספוט הוירטואלי"). כפי שאני בוודאי לא צריך לחדש לכם, אנשים המנוסים ומכירים לעומק את כל "סודות" עולם קידום האתרים, ישנם אלפי אם לא מאות אלפי פרמטרים שונים המרכיבים את סינון תוצאות החיפוש ודירוגם על ידי האלגוריתם. ניסיון לשדרג את האתר בכל המובנים הללו הוא מתיש וכמעט בלתי אפשרי, אך למרות זאת, ובעיקר בגלל זאת - עלינו להתמקד קודם כל בהיבטים החשובים ביותר שימנפו אותנו קדימה. ההיבט המרכזי הוא איך לא - התוכן שאנו מציגים באתר עבור המשתמשים, הלא הם הלקוחות הפוטנציאליים שלנו. בעזרת תוכן שיווקי הנכתב בצורה יסודית, מקצועית ועם הרבה מאוד ידע והבנה בניתוח פסיכולוגי לצד ניסיון שיווקי - נוכל ממש למכור בעזרת הטקסט. בעזרת תיאורים ממצים ותכליתיים של המוצרים, אודות החברה, מטרות ויעדים - נוכל למשוך את תשומת לבם של הגולשים. בסיוע מאמרי העמקה המלאים בתוכן עשיר, מגוון ותכליתי, הגולשים יפיקו כבר איזשהיא תועלת מהאתר וגם אם יבחרו בסופו של דבר שלא לקנות ממנו, בהנחה שתצליחו לגרום להם לשבת כמה דקות על הכיסא ובאמת לקרוא ולהתעניין, גם תצליחו להגדיל את הסיכויים שבפעם הבאה שהם יתקלו בכם, קשה יהיה להם לשכוח אתכם (מה שייתן להם סוג של תחושת אמון וביטחון שכדאי יהיה אולי בכל זאת לקנות מכם הפעם), ובנוסף - מנועי החיפוש יסתכלו גם על הגולשים הללו בעין טובה. ווין ווין. לצד כל סוגי התכנים שצוינו לעיל ומרכיבים את אתר האינטרנט המנצח, קיים גם הצורך בתכנים אחרים הקשורים לתחום האתר שלכם שיוכלו להתפזר ולקבל חשיפה באתרים אחרים מתחומים דומים, תחומים הקשורים ישירות לתחום שלכם וכמובן גם באתרי הלוויין שלכם. אותם מאמרים, אשר קיבלו לצערי את כינוי הגנאי "מאמרי SEO" נתפסים בשנים האחרונות כמאמרי סרק, מלאים בגיבוב של שטויות, זבל ועובדות מוטעות במקרה הטוב, ובמקרה הרע אסופה של אותיות שכמעט ולא ניתן לייחס להם מבנה תחבירי הגיוני. על אף התדמית הרעה שהמאמרים הללו קיבלו, במידה והם ייכתבו בטוב טעם, עם ביסוס ממשי ותוכן עם "בשר" (כזה שלא הייתם מתביישים לפרסם גם באתר המקורי שלכם), הם בהחלט יכולים להועיל לכם לצורך הגדלת החשיפה לאתר המרכזי. 2. כעת עלינו להתייחס לאספקט השני שהצגתי בתחילת הטקסט הארוך-מעבר-למתוכנן שהצגתי עבורכם - אם לא די בכך שנרצה לחשוף את הגולשים שלנו למוצרים אותם אנו מציעים דרך האתר באמצעות טקסטים שונים ומגוונים, עשירים במידע רלוונטי ומקודמים היטב במנועי החיפוש ואתרי אינטרנט חיצוניים שונים - עלינו לדאוג גם להפוך את האתר שלנו למכונת מכירות. לצורך כך, עלינו כמובן לדאוג להפיק ממנו אופטימיזציה מושלמת (מהירות טעינת דף, קוד תקין ועוד), עיצוב מרומם ומרשים, מבנה מאורגן, יעיל ונוח ומעל לכל - הדובדבן שבקצפת, תוכן שיווקי, מפתה ומזמין כך שברגע שגולש ממוצע יתקל בו הוא יגיד לעצמו "שיחקו אותה, קנו אותי לגמרי! כנראה שכדאי לקנות מהם!" --- לראייה לכך שכל מה שתואר פה עובד, קיימת העובדה שישבתם, קראתם את כל החפירה שלי ומשמע שהסתקרנתם מספיק כדי לקבל את פרטי יצירת הקשר שלי. הצלחתי לפתות אתכם, הצלחתי למשוך אתכם בלשוני (או יותר נכון בכפות אצבעות ידיי) ולגרום לכם להאמין שבידיי יש את המפתחות לעתיד ורוד הרבה יותר עבור האתר שלכם וכמות המכירות שהוא מסוגל להניב, ואם לא כך המצב וסתם גלגלתם למטה כי השתעממתם? אל תטרחו להתקשר. ;-) במקום לכתוב גיבוב של עובדות על המוצא שלי, אזור מגוריי, המין וכמות השנים שבהן אני זוחל על הפלנטה - דאגתי לגרום לכם להבין באופן חד וחלק שכתיבה מגוונת, עשירה ומעניינת היא פרי עמלי, ולא יכולת שינון מספר עובדות משעממות וחסרות חשיבות על חיי (שאין להן כל קשר ליכולת הכתיבה שלי בפועל). רוצים לטעום עוד? לשוחח ולהבין מי הברנש החפרן? להתעניין בשירותים שאני מציע? הודעות פרטיות לא נחוצות, ואימיילים מתישים נראים בעיני די משעממים. אין סיבה להתבייש, אני לא נושך (בשעות היום לפחות) - הרימו את הטלפון ותחייגו (זה כבר מזמן לא עולה כסף, תודות לגולן טלקום): 0502-054126 |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
צר לי לאכזב אבל כשאני כלקוח רואה טקסט כל כך ארוך אני מחפש להגיע לפואנטה (משמע קורא את הסוף).
ופספסת אותי פה בתור לקוח פוטנציאלי. אני מעדיף מישהו שיכתוב אני נותן: א', ב', ג' עבודות קודמות ניתן לראות ב: 1, 2, 3 פרטי יצירת קשר.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|