ציטוט:
נכתב במקור על ידי Loading.co.il
....:qqb006:
ויש לך טעות קטנה, "אם השרתים נופלים אז קרוב לוודאי שהם לא שרתים טובים" זה ממש לא נכון השרתים יכולים להיות סוסים, אבל התחזוק יכול להיות חובבני ולכן מתחילם להווצר בעעיות.
ליאור, אני חושב שאתה צריך לקחת תדברים שלך ולעזוב, שנה אתה עם החברה ושנה אתה עומד במקום ולא זז, עכשיו מתחילים להביא עלייך גל ביקורות נוסף, ועכשיו גם העובדים שלך עוזבים אותך מעבירים עלייך ביקורת, קבל מדליה הגעת לשפל.
|
אוי אוי אוי , עוד שנייה אני אבכה כי אמרת לי לקחת את הפקלאות וללכת .. אוי אוי אוי ..
טל , אל תדחוף את האף שלך ואל תמליץ המלצות , אני אישאר בשוק הזה עוד הרבה זמן , עין צרה כמו שלך בחיים לא תפיל אותי . תנסה , תראה שלא תצליח .
תיחזוק חובבני ? אני לא מתחזק את השרת שלי בעצמי . אני גם לא צריך לפרט לך מי מתחזק ומי לא כי אתה לא לקוח שלי ואני כבר לא חייב לך אישית שום דבר .
911FM , אני מעכשיו פשוט אפסיק להגיב להודעות שלך , אתה פשוט בלתי נסבל ויש לך תגובות שכל הזמן נכנסות בי וזה לא משנה גם אם יש או אין ביקורת רעה .
אתה יודע משהו ? אנשים כמוך בסוף נכנסים לגיהנום על התנכלויות לאנשים אחרים וניסיון להוריד להם את הפרופיל , תחשוב על זה .
אם אתה טיפ מאמין באלוהים (נראה לי שלא) אתה תבין שאלוהים בסופו של דבר מעניש את כל מי שחוטא , כולל את החטאים שלי ובמקרה כזה עם הלקוחות שלי שהעניין איתם תוקן והוסדר .
לפחות תסדיר את השפה שלך וההתנהגות המחפירה שלך ובמילה אחת ,
תסתום ת'לוע
ועכשיו נחזור לנושא , כי זה נגרר ל SPAM .
תשובה כמובן ציינתי באשכול נפרד בפורום הכרזות ותמיכה , אם זה כל כך מעניין אתכם , אתם מוזמנים לנסות שם .