ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eswds
חחחחחחח אתה מדבר שטויות בלי סוףף אתה תמיד חושב שאתה מבין בהכל אבל תמיד אתה טועה, עובדה אני לא בעל תואר בגראפיקה ואני עובד במקום של גראפיקה ומשלמים לי לשעה 25 שקל, זה לא הסכום המלא שמשלמים למעצב, למעצב משלמים 50 ש"ח לשעה, אני לא מקבל פחות רק בגלל שאין לי תואר אלא בגלל שאני מועסק מטעם בית ספר וגם בגלל שאין לי עוד 18 והם משלמים יותר ממה שצריך לשלם אז אני אומר תודה רבה.
אז להבא תחשוב טוב לפני שאתה מדבר כי אתה לא ניראלי עבדת פעם.
אני מכיר מקומות כאלה וזה לא חוקי בכלל, ויש מקומות כאלה שמשלמים נגיד לערב 70 שקל ואת הטיפ משפחה הם לא מקבלים.
ועכשיו בוא נראה מישהו אומר על זה "לא"
יש בעיה גדולה כי אתה צריך לשלם לו במיקרה, ובמיקרה גם להוציא לו תלוש משכורת אבל פה כולם נאבים חושבים שהם "חברה".
אין פה אף חברה שמוציאה תלושי משכורת וגם זה לא חוקי, העובד שלך רוצה מוצר? תשלם לו והוא ישלם לך, הרי הוא מפסיד מזה.
בקיצור כמו שאני רואה כמעט אף אחד פה לא עבד בשום מקום ולא יודע מה החוקים ואיך משלמים.
ולהעסיק למשל תומך זה כמו כל עבודה רגילה אפילו שהיא מהבית יש מלא אנשים שעובדים דרך הבית.
|
אני אני לא יודע מאיפה לקחת שאני כל הזמן חשוב שאני יודע הכול.
אבל אני רק אומר
חברה שמכבדת את עצמה[במקרה החברה שבא אתה עובד לא מכבדת את עצמה] לא תעסיק בן-אדם בלי הכשרה מתאימה - כי בן אדם בלי הכשרה לא יכול לעמוד מאחורי הדברים שלו.
ובכלל לדעתי לא הוגן, שבנדאם שעבד ולמד יקבל אותו שכר כמו נער בין 15 שחשוב
שהוא יודע הכול
ובוא נראה חברה רצינית פה [בודודת כמובן] תרצה לשכור עבוד בלי הכשרה.
עכשיו כשסימתי לדבר עם הגנון אני אעבור לחלק הרצני ומיועד לפותח האשכול
אני מסכים שיש לחייב כל בעל עסק לשלם סחר מינימום אבל ברגע שבעל החברה, לא יכול לעקוב אחרי העובד מה טעם לשלם לו סחר מינימום.
אני מאמין שהמקרה של פורום הוסטס הוא יחודי.
אם היה פה לכל אחד משרד, והיה רשום במס וברשם החברות. ולא היה פותח הכסף מהבר מצווה שלו אז בטח שהייתי מבקש לקבל שכר מינימום אבל ברגע שזה לא ככה. ואין החברות פה יכולת לעבוד בדרישות אלה.
אין טעם בכלל.