View Single Post
ישן 18-10-15, 21:09   # 15
DavidGriver
חבר בקהילה

מיני פרופיל

DavidGriver לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי impact צפה בהודעה
כבר חודשים שאני לא מגיב כאן כי אין אתרים שראויים לביקורות רציניות - אבל על זה אני חייב להגיב.
מאד התלהבתי כמעצב לראות את האתר הזה עד שניסיתי להוריד תמונה וקיבלתי את "השגיאה" החמודה עם הסמיילי המתוק ומה שעשיתי כמובן זה ללחוץ על ה-X המהולל ולא לחזור לשם יותר.

מה שעשית פה זה להבריח 80% מהגולשים שבאמת מחפשים דרך קלה, פשוטה, נוחה וחוקית להוריד תמונות לשימוש מסחרי.
האתר הוא לאנשים קמצנים ועצלנים שלא מוכנים לשלם שקל עבור תמונה וזה בסדר לחלוטין ואני אחד כזה.
אבל כשאתה פונה לקהל יעד כזה אתה כנראה שוכח שאתה פונה במיוחד לקהל שלא יכולים לראות פרסומת הכי קטנה ומזערית ככל שתהיה (אפילו ההודעות שהחלו לצוץ באתרים גדולים: "האתר הזה משתמש בקוקיז").

זה שאתה רוצה לכסות את מה שאתה משלם כדי לתחזק את האתר זה נחמד מאד ויפה - אבל יש דרך לעשות זאת, במיוחד שאנחנו חיים בתקופה שבה אנחנו רוצים הכל קל והכל מהר והכל נגיש בלי יותר מידי זיוני שכל - ותאמין לי יש המון דרכים לכסות.
זה מזכיר לי אתרים לפני כמה שנים שדרשו ממשתמשים ללחוץ על הפרסומת כדי להיכנס לתוכן שהם מעוניינים לצפות. זה בדיוק כמו שתבקש על כל תמונה דולר אחד. אף אחד שרוצה תמונות בחינם לא יעשה זאת. אין לנו את הכוח לבטל את החוסם פרסומות שלנו כדי לצפות בתוכן שלך, אין לנו כוח לחפש תמונות ולראות פרסומת להסרת שיער. אין לנו כוח לזה אנחנו ע-צ-ל-נ-י-ם.

אל תנצל את המונופול שלך בתחום האתרים הזה כי אתה לא יכול לדעת אם יבוא לך פתאום פייסבוק מה שעשה למייספייס שישנה את כל מה שהכרת על המונופול שלך.
אין ספק שהרעיון הוא מעולה אבל האתר מגוחך לחלוטין.
בהצלחה.

עריכה: עשיתי חיפוש זריז בגוגל ומצאתי אתר עם תמונות ברזולוציה סופר גבוהה וסופר איכותית לכל שימוש שארצה.
אמנם התמונות הן יותר רקעים ונושא מעט שונה, אבל אני חושב שאת הקונספט אתה כבר מבין. ולא, לא צריך לבטל חוסם פרסומות.
https://unsplash.com
אני אענה על כל הנקודות שלך.

1. אשמח אם תספר לי על דרכים ריאליות לכסות עלות של שרת דומיין ותעבורה בלי לשים פרסומות.
2. אני חושב שכל התרבות הזאת נגד פרסומות היא מגוכחת, גם אני חוסם פרסומות והתחלתי לחסום פרסומות מהסיבה הפשוטה שהן היו צועקות, 20 על כל עמוד, ומעצבנות לעין. אני מבקש מהגולש שאם הוא משתמש בעבודה הקשה שלי שיקח שניה וחצי ויבטל את החוסם פרסומות - (זה לוקח 2 לחיצות, אחת על האייקון של התוספת, ואחת על האייקון שמכבה)
אני גם מספר לגולש שהוא יראה רק פרסומת אחת בעמוד והיא לא מפריע לעין כלל וכלל, אפילו מאוד אסטתית. בכל מקרה אם הגולש מחליט לעזוב ולא מבין אותי בעיה שלו בעיקר, כי לי הוא גם ככה לא היה עווזר שהוא גולש עם חוסם פרסומות.

אגב, רק שתדע שקיבלתי כבר המון פידבק על האתר, יש לי אלפי גולשים, וכולם הבינו למה אני עושה את זה. אתה יודע מי היחידים כמעט שהתלוננו? ישראלים. אולי כדאי שתשנה את הקו המחשבה שלך ותבין שלא כל פרסומת זה התגלמותו של הרשע ושלא מגיע לך לקבל הכל בחינם ולחסום פרסומות.

עריכה:
כמעט שכחתי, unsplash זה אחד מ30 המקורות שלי וכל התמונות שיש שמה יש גם אצלי ועוד אלפים. האתר שלי הוא בדיוק כדי שלא תצטרך להכנס להרבה אתרים, זה אוסף הכל במקום אחד.

Last edited by DavidGriver; 18-10-15 at 21:24..
  Reply With Quote