View Single Post
ישן 12-10-14, 14:42   # 4
אדיר
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

אדיר לא מחובר  

הערות עיצוביות בעיקר (ואני לא מעצב אז קח אותן בערבון מוגבל):
- הקרוסלה מתחלפת מהר מדי - שמת שם טקסט, אתה בטח רוצה שאני אקרא אותו אבל באמצע המשפט אני כבר עובד לסלייד הבא
- אפשר ללכת על פונט קצת גדול יותר מחלק מהמקומות, חלק להדגשה משמעותית יותר וחלק פשוט קשה לקרוא
- יש לך הרבה עבודות להציג שזה מאוד יפה וזה יתרון משמעותי, אבל התצוגה שלהן כרגע קצת עמוסה מדי לדעתי - לרווח קצת או למצוא דרך יותר אסטטית להציג אותן (לדוג' להציג את התיאור ב- hover על התמונה במקום ה- overlay הכהה שיש כרגע)
- נדמה שכל מה שנמצא מתחת לעבודות נחת שם בטעות - לסדר בצורה קצת יותר יפה
- כדאי להוסיף קצת פרטים עלייך ולהעשיר את אזור יצירת הקשר, כפליראנסר יש לך את האפשרות לספר קצת על עצמך (לא סיפור חיים, זה לא מעניין, אבל כן מי אתה, מה אתה יודע, כמה זמן בתחום וכו') ולא בקרוסלה שזה לא המקום הנכון (אבל כן נכון שזה יהיה למעלה)
- אני באופן אישי לא אוהב את המדדים האלו של המיומניות, זה לא משקף משהו ריאלי וזה פוגע בתדמית המקצועית לדעתי

באתר במובייל אני לא רואה ערך ממשי והוא קצת חוטא לדעתי, כל העבודות הופכות אותו לארוך מדי ולא שמיש (ורוב האנשים לא יעברו על העבודות ויקראו מה עשית בכל אחת).
לדעתי כדאי לקצץ אותו משמעותית - קצת טקסט עלייך, קצת עבודות וקישורים ליצירת קשר (מייל, פלא' וכו').

בהצלחה.
  Reply With Quote