View Single Post
ישן 21-04-14, 08:11   # 8
talsela87
חבר וותיק

מיני פרופיל

talsela87 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי danielavko צפה בהודעה
היי טל.
בתור מישהו שמשחק מחשב וקונסולה אני חייב להגיד שיש פגם יחסית גדול בעיצוב: כשנכנסתי לאתר, לא הבנתי שמדובר באתר על משחקים.
יש 2 סיבות עיקריות מבחינתי:
1. אין סלוגן - לא משנה אם אתם עומדים להחליף את הלוגו (שכרגע לא כ"כ מובן), אני ממליץ בחום לתת סלוגן עם מעט נוכחות שמרמז על משמעות האתר.
אני אוסיף שמומלץ במקום צירוף אותיות לא ברור ("PCG") לכתוב את שם האתר בלוגו המרכזי PC-GALAXY, חבל לקצר סתם אולי זה היה עושה לי את ההבדל.
2. באנר חדשות עצום מדי - כן זה באופנה לעשות באנר מתחלף עם תמונות גדולות באתרי חדשות ובמיוחד באתרי משחקים, אבל הלכתם עם זה רחוק כאן. יש לי מסך גדול ובכל זאת כתוצאה מכך שהבאנר כ"כ גדול לא הצלחתי להבין מה קורה באתר.

מלבד 2 ההערות העיקריות שדיברתי עליהן, אני ארד קצת לדקויות:
* הרקע - מובן שנועד להתאים לאווירה ה"דיגיטלית" אבל הביצוע של התוצאה הסופית פשוט לא נראה טוב, גורם לאתר להיראות חובבני. אולי רקע שחור כהה היה עדיף במקרה או דפוס מסוג אחר.
* פרסומות - זה חשוב אבל במקרה הזה מוסיף לאפקט ה"הלם" שקיבלתי עד שגללתי הרבה למטה וראיתי תוכן מפורט, אני לא אומר שתוותרו על פרסומת למעלה כי אני מבין את הצורך, אבל נסו לשלב אותה יותר בבאר החדשות עצמו ולא לתת כ"כ הרבה רווח.
* התוכן התחתון - יש עומס, אבל אני לא חושב שעשיתם טעות. אולי אם תוסיפו אייקון בצבע אדום לכל אזור ליד הכותרות של הפינות זה יעזור לעשות קצת סדר בעיניים.

הרבה בהצלחה
יש אייקון אדום לי כל אזור קטגוריות
הלוגו החדש יעלה בחודש הבא בעזרת השם

מה עוד לשפר? חוץ מאזור התמונות?

Last edited by talsela87; 21-04-14 at 09:29..
  Reply With Quote