View Single Post
ישן 02-03-14, 11:07   # 13
DeanSEO
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]

DeanSEO's Avatar

מיני פרופיל

DeanSEO לא מחובר  

בלי קשר להנחיות או לא יש דברים שעובדים ויש דברים שלא, ניתן ליצור קישורים שיועילו לקידום האתר מהחלפת קישורים, מבוטים שנועדים לBlack Seo, ומקישורים שתולים (לא שתילה של האקר, שתילה לדוגמה בפורום בתוך חתימה או תגובה).
ההנחייה היחידה שצריכה להיות למקדם זה איכות פרופיל הקישורים השלם, כלומר מכלול כל הקישורים הנכנסים לאתר ברמה של הדומיין. אם אני אשלב כאן תגובה לאתר שאני מקדם סביר להניח שזה יועיל לו, במקרה הכי גרוע הוא לא ייחשב כלל. אם אני אעשה את זה כאן ובעוד 30 פורומים כל ה31 יתוייגו כספאם ויזיקו לאתר בדרך כזאת או אחרת. אחוז גבוהה מהקישורים, עדיף רוב צריך להיות איכותי וממקורות סמכותיים בצורה שתיראה טבעית.

הנה 3 שיטות שאני משתמש בהם ליצירת קישורים טבעיים שהם סמכותיים:
אני לוקח נישה קשה "אינסטלטור" שמקדמים תמיד אומרים שאף אחד לא מקשר טבעית לאתרים שלהם.

1. אני בודק מתי אתרי כתבות מקשרים לסוג האתר שאני מקדם ואני תמיד מוצא כמה, הנה כמה כתבות לדוג' "יצאנו לבדוק מי האינסטלטורים שבאים לתקן גם באמצע הלילה", או "מה המחיר המומלץ שאנחנו צריכים לשלם לאינסלטור עבור השירותים שלו" ביחד עם מקרי מבחן.

אני יוצר כתבה רצינית כזאת, מקשר לאתר שלי ולנוספים מלבד האחד שאני מקדם, כמובן לא משלב את המתחרים העיקריים שלי שמעלי אלא מתחרים שלעולם לא יעברו אותי גם ככה.
לאחר מכן צריך אני מוצא את הבמה הטובה ביותר לפרסם את המאמר, אתרי חדשות כמו וואלה הם גדולים מדי עבור רוב האתרים אבל יש הרבה אתרי חדשות קטנים עם סמכות שניתן לפרסם בהם לפעמים בתשלום סימלי (אפילו אתרי חדשות פייסבוק).

שיטה 2 מאמרי המלצה, כמו שאתר דפי זהב מקשר לעסקים אז אני מעלה סיקורים של מספר אינסלטורים טובים לרוב לאתרים כמו 2ALL

שיטה 3 ליצור עמודי תוכן מעניינים באתר שאני מקדם ולקשר אליהם, בין אם זה עמוד שמדבר על סוג הציוד, או על סוג העבודות שהוא עושה אפשר לקשר אליהם וזה מחזק את כל הדומיין בכל הSERP גם בעמוד הראשי.