View Single Post
ישן 28-02-14, 23:25   # 10
מנשה אברמוב
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל מנשה אברמוב שלח הודעה באמצעות AIM אל מנשה אברמוב שלח הודעה באמצעות MSN אל מנשה אברמוב שלח הודעה באמצעות Yahoo אל מנשה אברמוב Send a message via Skype™ to מנשה אברמוב

מנשה אברמוב לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי WebClub.co.il צפה בהודעה
היי, אשמח לקבל חיזוק לגבי הדברים שאמרת, אני תמיד אוהב ללמוד דברים חדשים, אבל אשמח לקבל סימוכין לדברים שאתה אומר.
למשל היכן אוכל למצוא מידע על כך שהוספה למועדפים נותנת נקודות זכות?
היכן תוכל למצוא, שאלה טובה, אני דווקא זוכר שזה עלה באחד הדיונים של מרכז מנהלי האתרים של גוגל, אך אינני מוצא את התיעוד של הדיון בחשבון שלי.
תתחיל מפה:
https://www.youtube.com/user/softplus?feature=watch

יש לך שם מעל ל 200 שעות של דיונים, ששם תוכל ללמוד מה זה השפעה עקיפה ועל כך שלא כל פעולה נמדדת ע"י אלגוריתם, אך יכולה להשפיע עליו בצורה עקיפה.
ואתר שמופיע בסימניות מרובות יזכה לתנועה ישירה ותנועה חוזרת של גולשים נאמנים לאתר.

ציטוט:
לגבי הקישורים - אשמח גם לקבל הבהרה למה אתה מתכוון, כל מה שרשמתי הם דברים שגוגל הצהירו עליהם בעצמם
גוגל לרוב לא מצהירים ולא מספקים מידע אודות הסיגנלים שמהם מורכב האלגוריתם, יש להם הנחיות איכות שבהם הם משקיעים זמן ומשאבים

ציטוט:
מאט קאטס אמר בעצמו כי בניית קישורים אינה לא חוקית כל עוד עושים את זה נכון - קרי מה שרשמתי.
להלן ההנחיות של גוגל לגבי קישורים:
https://support.google.com/webmasters/answer/66356
בוא תגיד לי איפה אתה רואה שאני טועה.
המאמר שהצגת לא מראה לי שמאט קאסט אומר שבניית קישורים אינה חוקית(כן, אתה לא תשב על זה בכלא, פשוט תעוף מתוצאות החיפוש שלהם)
עיינתי במה שכתוב בדף, ויש שם ציטוט נהדר שיראה לך שהקישורים שיצרת מנוגדים להנחיות של גוגל ויסכנו את האתר בסנקציה ידנית או אלגוריתמית.

ציטוט:
בנוסף, יצירת קישורים שלא מוקמו בדף באופן יזום בעריכה או לא קיבלו את אישור בעל האתר (קישורים לא טבעיים), עשויה להיחשב כהפרה של ההנחיות שלנו. להלן מספר דוגמאות נפוצות לקישורים לא טבעיים המפרים את ההנחיות שלנו:

פרסומות טקסט המעבירות ערך דירוג דף

מאמרים פרסומיים או פרסום מקומי שבהם תשלום מתקבל עבור מאמרים הכוללים קישורים שמעבירים ערך דירוג דף.

קישורים שעברו אופטימיזציה של טקסט מקושר במאמרים או הודעות לעיתונות המופצים באתרים אחרים. לדוגמה:
יש הרבה טבעות נישואין בשוק. אם את רוצה להתחתן, תצטרכי לבחור את הטבעת הטובה ביותר. תצטרכי גם לקנות פרחים וגם שמלת כלה.

קישורים לאתרי סימניה או ספריה באיכות נמוכה

קישורים המוטמעים ב-Widgets המופצים באתרים שונים. לדוגמה:
אורחים בדף זה: 1,472
ביטוח לרכב

קישורים המופצים באופן נרחב בכותרות תחתונות של אתרים שונים

תגובות בפורום עם קישורים שעברו אופטימיזציה המשולבים בפוסט או בחתימה. לדוגמה:
תודה על המידע המצוין!
- שמעון
הפיצה של שמעון פיצה בגבעתיים פיצה מספר אחת בגבעתיים
כל מה שהצגת בתגובתך זה יצירת קישורים, והדף שהצגת כדוגמה דן על כך שההמלצות שלך מפרות את הנחיות האיכות של גוגל.

ציטוט:
בנוסף אני רק אציין שזאת דרך העבודה שלי והלקוחות שלי מאד מרוצים, מתקדמים מדי חודש בחודשו, יש לא מעט שנמצאים במקומות ראשונים בגוגל בביטויים תחרותיים ביותר, אז אם הייתי עושה משהו לא נכון, מן הסתם לא הייתי נמצא שם.
אציין ואגיד שיש לא מעט מקדמים שהידע שלהם אפסי וכל מה שהם יודעים זה ליצור קישורי זבל שמחזיקים את הלקוחות זמן מה בתוצאות החיפוש.
ולאחר תקופה, הלקוחות עפים, נענשים ונפגעים, ומוצאים את עצמם עם אתר חסר ערך.
אם כל מה שעשית עבור הלקוחות שלך זה ליצור קישורים מניפולטיבים, כדאי שתכין תירוצים לעדכונים הבאים של מנועי החיפוש, כי אורך חיי תרומתם של קישורי הספאם הללו מתקצרת מעדכון לעדכון.
  Reply With Quote