ציטוט:
נכתב במקור על ידי NatureStudio
שמחתי לראות שבחרת לבקר את רמת ״השירות״ שלי, בשיחתינו הסברתי לך מה דעתי על לקיחת מחירי עתק על עבודות שאינן שוות את הסכום, אני נמצא בשוק העיצוב הגרפי קרוב לשבע שנים קח שאל תקבע אם אני חדש או לא, להבא מדברים איתך באופן פרטי אינך חייב לפרסם את ה״ביקורת הבונה״ שלך ברבים, בכותרת האשכול רשום דרושים ילא ביקורת אם הייתי רוצה ביקורת הייתי פותח אשכול כזה, כך שאני לא אבקר את רמתך ואת לא את רמתי, ושוב בהמשך לדברי אני מכיר מקודדים מעולים שנמצאים פה בפורום תתפלא, עם מחירים שפויים ועבודה מצוינת לפחות ברמה שאתה מגדיר את עצמך,
מקווה שתמצא הבנה בדבריי, ותפנים שבשביל עבודה של שעה וחצי אנשים לא ישלמו לך את הסכומים שאתה דורש.
|
סליחה, הייתי חייב להתערב.
בתור מתכנת צד לקוח (גם צד שרת כמובן אבל זה לא קשור לדיון), אני רוצה לומר שהגישה שלך היא טעות. אולי אתה 7 שנים בתחום העיצוב הגרפי, אך בתור אחד שנמצא גם כן קרוב לשמונה שנים בתחום התכנות צד לקוח וצד שרת, אני יכול לספר לך, שמחיר לשעה למתכנת מתחיל (פחות משנה וחצי ניסיון) נעים בין 60 - 80 ש"ח לשעה. דבר נוסף, כשאתה פונה לבן אדם אתה לא יכול להעריך את שעות העבודה של הבקשה שלך, "משהו שאתה עושה בשעה וחצי"... מי אמר לך את זה? אז יש לי חדשות בשבילך, לפי הדרישות שלך אני יכול לנחש שהעבודות שאתה מבקש הם לא שעה וחצי.
בנוסף אתה מחפש מתכנת מקצועי - ובו זמנית מתכנת שיקח זול. אז רק שתדע, מתכנת שלוקח "זול" (זול בהתאם לשוק כמובן) - הוא מתכנת לא מקצועי, כי אם הוא היה מקצועי, הוא היה מכיר את העבודה ואת מה שכרוך בה, ואת כמות הזמן שצריך להשקיע ואת הכאב ראש שלפעמים נתקעים על דבר קטן שלוקח לך יותר מלתכנת את כל העיצוב.
אני רציתי להציע את עצמי בהתחלה, אבל כשהמשכתי לקרוא פשוט גיחכתי מהדרישות שלך.
ודבר נוסף, תתקן באתר שלך שלוחצים על אודות, שיגלגל קצת יותר כי הדג מסתיר את הטקסט.