View Single Post
ישן 07-12-13, 14:26   # 5
Dwebs
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to Dwebs

Dwebs לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי NatureStudio צפה בהודעה
שמחתי לראות שבחרת לבקר את רמת ״השירות״ שלי, בשיחתינו הסברתי לך מה דעתי על לקיחת מחירי עתק על עבודות שאינן שוות את הסכום, אני נמצא בשוק העיצוב הגרפי קרוב לשבע שנים קח שאל תקבע אם אני חדש או לא, להבא מדברים איתך באופן פרטי אינך חייב לפרסם את ה״ביקורת הבונה״ שלך ברבים, בכותרת האשכול רשום דרושים ילא ביקורת אם הייתי רוצה ביקורת הייתי פותח אשכול כזה, כך שאני לא אבקר את רמתך ואתה לא את רמתי, ושוב בהמשך לדברי אני מכיר מקודדים מעולים שנמצאים פה בפורום תתפלא, עם מחירים שפויים ועבודה מצוינת לפחות ברמה שאתה מגדיר את עצמך,

מקווה שתמצא הבנה בדבריי, ותפנים שבשביל עבודה של שעה וחצי אנשים לא ישלמו לך את הסכומים שאתה דורש.
א. אתה מוזמן לבקר את עבודותיי- ביקורת על איכות הקוד תמיד גורמת לשיפור, ולזה אני שואף.
ב. הפיתוחים שאתה מציג, ודורש ממש לא לוקחים "שעה וחצי לפתח". בכלל, היום כל אתר דורש זמן מינימלי 3-4 שעות לפתח. ועל המשפט המצחיק שלך "תפנים שבשביל עבודה של שעה וחצי אנשים לא ישלמו לך את הסכומים שאתה דורש"- למען האמת, המחירים שלי ידועים לכול, וכל לקוחותיי משלמים מחירים כאלה... ואף-אחד לא מתלונן, רק יוצא עם חיוך ושלל אימיליים של "תודה רבה על השירות".

ושוב פעם, הביקורת לא באה לבייש אותך, אלא לתת לך שוב צורה למחשבה לאן אתה רוצה להיכנס.
לפי תגובתך אני מבין שאתה רוצה את "השוק השני"... זה שאולי טיפה פחות טוב בביצועיו.
שיהיה לך בהצלחה, זה הכול.

Last edited by Dwebs; 07-12-13 at 14:29..
  Reply With Quote