View Single Post
ישן 03-12-05, 23:42   # 15
Eye-Soft
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

Eye-Soft לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עומרי שוסטר
לא לא לא אל תיהיה שמן... לא היה לי כוח לרשום בעצמי אז העתקתי אבל זה מראה דברים חשובים כמו איזורים עם מידע ריק... :O אתה מאלה שחשים שאם אם לא יכתבו שום צבע זה יהיה לבן! אבל אם רוצים לבן רושמים לבן!!!

וד"א יש לך סקין סקסי ביותר בWindows...
>>> קישור למשהו פי 2 יותר סקסי <<<
תודה :]
עכשיו, בוא אני אסביר לך אחד אחד ואתה תראה למה זה לא טעויות :P
  • Line : 174 (Level : 1) You have no background-color with your color : body זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer2 מזהיר אותי על שינוי מצב התצוגה של הLayer ממצב נראה לבלתי נראה ולהפך.
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer1 מזהיר אותי על שינוי מצב התצוגה של הLayer ממצב נראה לבלתי נראה ולהפך.
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer4 מזהיר אותי על שינוי מצב התצוגה של הLayer ממצב נראה לבלתי נראה ולהפך.
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer5 מזהיר אותי על שינוי מצב התצוגה של הLayer ממצב נראה לבלתי נראה ולהפך.
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer3 מזהיר אותי על שינוי מצב התצוגה של הLayer ממצב נראה לבלתי נראה ולהפך.
  • Line : 187 (Level : 1) You have no color with your background-color : .menubaron זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 200 (Level : 1) You have no color with your background-color : .tmenubaron זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 220 (Level : 1) You have no color with your background-color : .menubarזה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 249 (Level : 1) You have no background-color with your color : .topmenu זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 253 (Level : 1) You have no background-color with your color : .topmenul זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 277 (Level : 1) You have no background-color with your color : .menulink זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 282 (Level : 1) You have no background-color with your color : .small זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 290 (Level : 2) Redefinition of border-top-style : hr מודיע לי ששיניתי את סוג הגבול של אוביקט HR
  • Line : 291 (Level : 2) Redefinition of border-bottom-style : hr מודיע לי ששיניתי את סוג הגבול של אוביקט HR
  • Line : 294 (Level : 2) Redefinition of border-top-color : hr מודיע לי ששיניתי את צבע האובייקט.
  • Line : 302 (Level : 1) You have no background-color with your color : .map זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 308 (Level : 1) You have no background-color with your color : .maptop זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 315 (Level : 1) You have no background-color with your color : .headmap זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  Reply With Quote