View Single Post
ישן 23-08-13, 22:56   # 1
Tyler
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Tyler לא מחובר  

Exclamation איך זה הגיוני איך?? שגיאת SQL שיש בשרת אחד, אבל בשני אין!

היי חבר'ה, אני מאוד בלחץ.

אז ככה אחסנתי עד עכשיו על שרת מסוים את האתר שלי. מסיבות כאלה ואחרות עברתי מהשרת לשרת אחסון אחר (HOSTAGTOR)
בשרת הראשון הכל פעל מעולה, בעיקר מערכת ההתחברות שמחוברת למסד דרך MYSQL.
את כל הטבלאות הוצאתי מהPHPMYADMIN בעזרת EXPORT ואז העלתי את אותו המסד לשרת השני של הHOSTAGTOR, לא בעיה נכון?
זה מה שחשבתי

ברגע שהעלתי מחדש את האתר לשרת השני ועדכנתי את כל פרטי המסד החדשים, פתאום פאנל ההתחברות שמחובר למסד כבר לא מתפקד.

הוא מוציא לי אותה שגיאה כל פעם

קוד:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in
ואז את המספר שורה בקובץ..

זה השורה שהוא כל הזמן מתייחס אליה:
קוד:
$mokito = mysql_fetch_array($mokito);
וזאת השורה שיש לפניה:
קוד:
 $mokito = mysql_query("SELECT * FROM `sites` ORDER BY ID DESC");
עכשיו זה לא הקובץ היחיד שיש בו את השגיאה הזאת, בעצם כל הקבצים שמתקשרים למסד אם זה קובץ הרשמה או קובץ התחברות או כל קובץ שמתקשר איכשהו למסד יש בו את אותה השגיאה הזאת.

לדוגמא בקובץ אחר יש את אותה השורה עם משתנה אחר:

קוד:
$moki = mysql_query("SELECT * FROM `family` WHERE username='$username'");
$moka = mysql_fetch_array($moki);

עכשיו אני לא מבין איך זה הגיוני?? הרי בשרת הראשון האתר עבד מעולה בלי תקלה אחד לא בקודים של הPHP ולא בחיבור לMYSQL. ופתאום עכשיו בשרת השני יש את השגיאה הזו שאני לא מבין אפילו מה היא אומרת? חיפשתי בגוגל המון הסברים ולא מצאתי..

איך זה הגיוני? לא שיניתי אפילו שורה אחת בקוד!! פשוט העלתי את אותם הקבצים, העלתי את אותו המסד, עדכנתי את הקובץ של הSQL שמחבר בין האתר למסד וזהו..

הנה הקובץ שמחבר בין האתר למסד:
קוד:
<?php
mysql_connect ('localhost','mokito_2014','mok1234ito') or die("ERROR: cannot connect to MySQL server.");;
mysql_select_db('mokito_2014');
?>
אני מאוחסן על Hostagtor כרגע אם זה משנה.

בבקשה תעזרו, תודה!

נ.ב קראתי גם לDATABASE וגם לUSER בDATABASE באותו השם (mokito_2014) ככה שאין שום סיכוי שיש תקלה בקובץ של הMYSQL_CONNECT..

מה דעתכם?

עדכון:

כרגע ניסיתי להעלות את אותם הקבצים של ההרשמה, ההתחברות וכו' לאחסון חינמי עם SQL. העלתי אליו את המסד עדכנתי את כל הפרטים. ונחשו מה? עובד מושלם!

אז מה הבעיה פה?? הבעיה היא בשרת של HOSTAGTOR?

Last edited by Tyler; 23-08-13 at 23:28..
  Reply With Quote