View Single Post
ישן 15-04-13, 13:57   # 8
Tom_l
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Tom_l שלח הודעה באמצעות MSN אל Tom_l

Tom_l לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי WDeveloper צפה בהודעה
אני שואל,
איזו סיבה יש לי, לקנות את המערכת פורומים שלך ולא מערכת פורומים מוכרת אחרת כלשהי (לדוגמת VB ודומיה), שחוץ מהוותק והאמינות שהם מוכיחים, המערכת שלהם הרבה יותר גדולה משלך (זה לפחות מה שנראה מהאיפיון).

אם האיפיון של מערכת הפורומים לא באמת מראה את כל מה שהיא מציעה - ממליץ לך לשים דמו, כי אותי אישית האיפיון לא קנה.
ואם זה כן כל מה שהמערכת מציעה - אז אשמח לתשובה בפרטי, אפילו לא בערך, סתם כיוון קטנטן לאן שואף המחיר של המערכת (מאות/עשרות/אלפים).

בכל מקרה, משהו קטן שלא הבנתי, המערכת הראשונה שהצגת באשכול, היא תוכנה או אתר? לא בדיוק הבנתי את זה מהתוכן.

המשך יום מעולה
היי,

אלה בדיוק התגובות שביקשתי לחסוך. אינני מעוניין לקבל ביקורת ולא חצי ביקורת על מכירת המערכות שלי!
אני באמת לא מצליח להבין למה אנשים מסרבים לקבל את בקשותיי באשכולות שלי, חורה לי הבנת הנקרא של אנשים כאן.

בכל אופן, המערכות שלי לא מתחרות בשום מערכת, בטח לא במערכות מוכנות ועוד יותר מזה, בטח לא במערכות קוד פתוח! שיושבות בידיהם של מאות אלפי לקוחות.
לרוב, בעלי אתרים מקפידים לשדר מקצועיות באמצעות ייחודיות - שזה בדיוק מה שהמערכות שלי מציעות!
המערכות שלי תוכנתו בקפידה רבה והושקע בהן המון המון כסף כדי להגיע למצב Front-End, Back-End מופתי!
המערכות נבנו עבור קהל יעד שיודע איך לשדר מקצועיות ומעוניין בייחודיות! ולא עבור שום לקוח שמחפש לחסוך ולהסתמך על מערכות קוד פתוח ו/או מוריד מערכות פרוצות מהאינטרנט.

שוב ארשום למרות שאני בספק שיקראו: אני אשמח לספק מענה לכל לקוח פוטנציאלי שמעוניין לרכוש את אחת מן מערוכותיי. אנא פנו אליי בפרטי או לחילופין תעבירו לי מספר פלאפון ואחזור אליכם בהקדם.

תודה רבה,
תום.
  Reply With Quote