על פניו זה נראה טוב! למרות שהערכה הכהה משומה גורמת לי לחשוב שזה יותר אתר הימורים(אפלולי) מאשר אתר למסחר..
בגלל שביקשתם כל כך יפה ביקורת.. אז יאללה :P
- הייתי מציע בראש ובראשונה לנסות את זה על גוונים בהירים ולהציג "ערכת יום"
- הבאר העליון מאוד עמוס!
- תעיפו משם את ה"בחירת שפה" ושימו אותה כאייקון בלבד מצד ימין "מחוץ" למסגרת האתר כמעיין tab צידי.
- להזיז את forgot your password שמאלה ולתת עוד קצת מרווח נשימה
- תפריט ראשי(home/trade/open account/about us..) - הייתי מנסה georgia italic ולתת עוד טיפונת letter-spacing.
- "start a new account"
- הטקסט בכפתור לא מספיק נגטיבי לצבע הרקע.. התוצאה פשוטה: מסתנוורים ממנו ולא רואים בקלות את הכפתור.. רק אחרי שניה של התבוננות מכוונת. לא קריא!
- אני מאמין שהכפתור הזה חשוב.. לפיכך אני לא רואה כל סיבה שהוא יהיה כזה קטן.
- מה הקטע של השעון? תודה יש לי אחד כזה כבר במערכת ההפעלה. מיותר. גם אם שמתם אותו כדי להודיע על שעון המסחר.. עדיין, מיותר.
- הבולטים בסליידר העליון ממוקמים במרכז.. הם לא כאלו חשובים! שימו אותם בצד, ולמה שוב בזהב? גוון פחות בולט.
- האנשים בסליידר לא חתוכים מספיק טוב.. אני רואה קצה לבן על הראש שלהם
- "trade in 3 steps"
- ה"טאב הנוכחי"(high/low): הטקסט שוב לא מספיק נגטיבי לרקע. לא קריא!
- asset item קרובים מידי אחד לשני.. לתת קצת padding
- הסימני שאלה מכוערים וגדולים מידי.. הייתי מוותר עליהם ועושה cursor של סימן שאלה במעבר עם העכבר על ה[1][2][3]
- הכיתוב של ה-market בעו הכפתור high לlow צריך לרדת עוד למטה.. כך שהכפתור low ייושר לstart trading
- בגלל שזה צפוף, אפשר לנסות להחליף את הכפתור buy באייקון..
- הויזה מאסטרקארד וכו'.. אני מקווה שיש להם רול אובר שצובע אותם
- reasons to tradde in 88 options
- רואים משולש שחור מעל ה"חיתוך" של החץ.. מיותר
- הרקע על ה"תאורה" יצא רע... תעשו תאורה מינורית ופשוטה בלי להגזים
- תת-כותרות כהות מידי
- Please note צריך להיות קטן יותר ומיושר לשמאל.. אפשר קו תחתון מתחת למילים please note. כמו כן הטקסט צריך להיות italic
- יש שימוש יותר מידי גדול באותו גוון של זהב.. תגוונו! חוץ מזה חשוב לדעת שלא הכל באותה חשיבות.. והצבעמבלבל באופן הזה
בהצלחה ושבת שלום!,
אלמוג בקו.