View Single Post
ישן 03-09-12, 00:28   # 11
DoLet
חבר בקהילה

מיני פרופיל

DoLet לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי dabi צפה בהודעה
אז אם הרמה שלי סבירה.זה אומר שאם אלמד oop ‎‏ או גם בלי אוכל להציע את עצמי לחברות כבר מפתח?ותוך כדי הם גם מלמדות אותי ואני מקבל 8 אלף עם הניסיון שיש לי?אם אציג להם לדוגמא אתר צפיה ישירה בסרטים שפיתחתי וכאלה?אם כך אז שווה חודש חודשיים גם ללמוד(האם יש מישהו שבאמת מלמד בחברות?) וגמ משכורת וניסיון?ועד כמה הoop ‎‏ הזה חשוב אם אני עובד עם פונקציות בצורה מסודרת?האם זה באמת הכרחי לפני שאני מציע את עצמי לעבודה?ואיפה אפשר ללמוד את זה טוב?שום אתר בעיברית לא משהו למחלקות...
זה יחסית הרבה שאלות אני אענה לך מהידע שלי והניסיון שלי.

אם אלמד oop ‎‏ או גם בלי אוכל להציע את עצמי לחברות כבר מפתח?

ברור לא בכל עסק יש צורך בתיכנות OOP לפעמיים מספיק מישהו שמבין ויודע PHP.

תוך כדי הם גם מלמדות אותי ואני מקבל 8 אלף עם הניסיון שיש לי?אם אציג להם לדוגמא אתר צפיה ישירה בסרטים שפיתחתי וכאלה?

יש חברות שאוהבות להשקיע בעובדים שלהם מבחינת פיתוח כדי שהוא ימשיך להיות בחברה זה עוזר לך ולהם.
לגבי הסכום אף אחד לא יכול להבטיח לך סכום כזה במיוחד שיש לך סוג של רצון שגם החברה תממן לך זמן ללמוד ספרים וכו... במידה ותמצא עסק שמוכן להשקיע בך בסכום יותר קטן זה רק יתרון בשבילך זה ניסיון וגם זמן בשבילך ללמוד אבל גם באותו מידה אל תנסה להוריד מהידע שלך כי הוא שווה כסף.

אם כך אז שווה חודש חודשיים גם ללמוד(האם יש מישהו שבאמת מלמד בחברות?) וגמ משכורת וניסיון?

ברור ששווה ללמוד האם יש מישהו שמלמד בחברה קשה לי להאמין בחברות בעיקר נמצאים אנשים שכבר יודעים את העבודה בגלל זה אתה צריך למצוא חברה שגם מוכנה להשקיע בך כמו שאמרתי לך ממקודם.

ועד כמה הoop ‎‏ הזה חשוב אם אני עובד עם פונקציות בצורה מסודרת?האם זה באמת הכרחי לפני שאני מציע את עצמי לעבודה?

OOP אם זה חשוב זה נתון לוויכוח יש אנשים שמעדיפים פשוט לעבוד בפונקציות(גם אני אוהב לעבוד ככה).
OOP זה יותר שיטת עבודה מסודרת אפשר להגיד. במערכות גדולות כן הייתי משתמש נגיד בOOP.
סתם מערכת ששולפת מידע מDATABASE ומציגה על המסך פחות רציני אפשר להסתדר בלי.
והאם זה הכרחי עוד פעם זה תלוי בדרישות של אותו עסק יש מקומות שיגידו לך שלא צריך יש מקומות שיראו בזה חובה.

ואיפה אפשר ללמוד את זה טוב?שום אתר בעיברית לא משהו למחלקות...
תנסה ללמוד באתרים באנגלית גם אם זה קשה קצת לצערנו אין מספיק מידע בעברית אבל תנסה ללמוד באתרים באנגלית תריץ את הקודים תראה מה הם עושים תשחק איתם קצת וככה תבין את הדרך.
הנה בשבילך 2 מדריכים שיש בפורום:
חלק א+ב:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=43115
חלק ג+ד:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=43174
המדריכים נכתבו על ידי reXtea.

מקווה שעזרתי אם למישהו יש משהו לתקן להוסיף מוזמן
  Reply With Quote