View Single Post
ישן 24-07-12, 14:42   # 9
Mishel
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

Mishel לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eliran2313 צפה בהודעה
אני יודע שמישל (Wekey) אדם מאוד אמין ונחמד.
אני עובד איתו כבר זמן מה ואני יכול רק להמליץ.
אני לא מבין למה אתה מחפש כל פעם להוציא אנשים רמאים.. אתה מזלזל וזה לא נעים לא לראות ולא להרגיש.
אני רואה שקצת איבדת את האמונה בחמלה האנושית.
ממליץ לך לעבוד על כך ולשקם אותה.
גם אותי רימו כמה פעמים ואין מה לעשות - יש ילדים כאלו שמרוויחים ככה כסף... אבל מה נעשה נבכה על זה? מה זה יתן? אז זה מבאס, נכון.
אבל זה לא אומר שעכשיו כל אחד שינסה למכור יהיה רמאי! נכון - צריך להיזהר אבל קצת אמונה.
במקסימום אתה תמיד יכול לגשת לרשויות בנושא ולפתור דרכם את הבעיה.

במקרה הספציפי הזה אני יכול לתת לך כאן ערבות שאם מישל (Wekey) אומר שהוא מוכר ב 60 ש"ח אז זה מה שהוא עושה, וכל מילה שלו זהב.
תודה רבה לך אלירן, אין אפשרות שלא להגיד אותו דבר עלייך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Ray צפה בהודעה
וויכוח מיותר, השורה התחתונה של הנושא -

המשתמש מוכר דומיינים במחיר הפסד מהמחיר בו נרכשו \ ירכשו. מדוע?

סיבה אפשרית א': מתוך "נקודות" של LiveDNS שיש לו בחשבון ולא באו לכדי שימוש \ כל סיבה אחרת.
סיבה אפשרית ב': כרטיס אשראי גנוב, נסיון להרוויח דרכו.

לפי טענת המשתמש אופציה א' היא הנכונה, אין מה לפתח דיונים ומריבות על כך. יכול מאוד להיות שכך הדבר ו"זכיתם" בקניה עם הנחה.
מי שמעוניין לוודא את הנושא ולהיות אחראי יכול טרום רכישה להרים טלפון ל LiveDNS ולבדוק שהכל תקין בחשבון המוכר.

האם זה שווה את ה 15 שקל חיסכון ממחיר דומיין בקנייה עצמאית? או שאולי אין לכם כרטיס אשראי וזה נראה כמו פתרון עבורכם? זה שיקולים שכל אחד יעשה עם עצמו .
תשובה רצינית ולעניין, כל אחד יעשה את השיקולים שלו.

אגב, שמעתי לא פעם ולא פעמיים שמזכירים מחירים נמוכים מהרגיל "כ.אשראי גנוב", אני לא חושב שמי שמאפשר תשלום בPayPal ובהעברה בנקאית ונותן את פרטיו האישיים מסוגל להשתמש באשראי גנוב ולסכן את עצמו בצורה כזאת, אז להבא תחשבו לפני שנותנים אופציה כזאת.

Last edited by Mishel; 24-07-12 at 14:49..
  Reply With Quote