View Single Post
ישן 09-07-12, 15:54   # 5
dabi
חבר וותיק

מיני פרופיל

dabi לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה
אפשר לעשות סשן שהוא מערך...אפשר לעשות סשן שהוא אובייקט..הכל פתוח בסשן...אבל גם האופציה של DB לא "נוראית". רק צריך לזכור לנקות אותו אחרת יהיה לך הרבה "מידע זבל".

בקשר לסליקה כמו שאמרו פה, היום הנגישות שנותנים לך היא ממש קטנה. רוב הסיכויים שתשתמש או בדף מעבר (כלומר, אתה שולח את הנתונים, הדף עובר לדף של חברת הסליקה ולאחר הסליקה זה חוזר אליך עם הנתונים) או בIFRAME (שזה פשוט דף המעבר בעיצוב מינימלי ויותר קטן כדי שיהיה מותאם לאתרים) .
ב2 המקרים התוצאה זהה, אתה שולח נתונים (משתנים בדרישות ובאפשרויות מחברה כזו או אחרת, הנתון העיקרי הוא המחיר הסופי ולא פר מוצר ובלי רשימת מוצרים). ואתה מקבל תשובה חזרה נסלק או לא (שוב, חוזרים פרמטרים לאימות משתנה מחברה לחברה..), כמובן שמבחינת אבטחה הם מאפשרים לך שליחת הפרמטרים במקביל לדף אחר (ולא דרך הדפדפן של הלקוח) כדי שתוכל להיות בטוח שהתשובה מהם.

בסופו של דבר, זה משתנה מחברה לחברה, ולכולם יש מדריכים ותיעודים של איך לעשות אני ממליץ שתפנה אליהם. הם מאוד עוזרים בד"כ.
משוגע, אני מודה לך על התגובה
כן,האופציות של הסישן שאמרת עלו במוחי הקודר...
אגב, לא הבנתי מדוע כינית את רעיון ה DB "לא רע",במידה ואני מציב בטבלה את ערכי הקניות שהוא קנה,והטבלה היא לפי היוזרים הקיימים האתר(רק יוזרים יכולים לקנות) , אז מן הסתם שלא יווצר לי מידע זבל,וכך גם לעניות דעתי אני חוסם פרצות אבטחה קטנוניות של משחקי סישנים באתרי
  Reply With Quote