ציטוט:
נכתב במקור על ידי kondason
אם אתה פותח אתר באותו נושא רוב הסיכויים שתאבד את השם.
facebook.co.il - מדגישים בכל מקום שהם לא קשורים לפייסבוק בשום צורה ולא מדברים על פייסבוק. לראייה התיאור שלהם - אתר זה אינו קשור בשום אופן ובשום צורה לאתר הרשת החברתית facebook.com , המשפט הראשון שלהם באתר וכו'.
|
אני אישית יותר הולך עם המשתמשים מתחתיך, אני חושב שיותר הגיוני.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Kuchi
גם אם אתה מצליח לקנות את הדומיין facebook הוא שלך ! דומיינים עובדים בשיטת כל הקודם זוכה ! אך פייסבוק בהחלט ינסו ללכת איתך לבית משפט
אך כל עוד אתה לא פותח אתר "דומה" הם יפסידו גם עם שוליית עורכי הדין שלהם .. וכמובן שאתה תצא מליונר חחח
בעבר היה סיפור על דומיין בשם mikrosoft שזה היה של בחור בשם מייק שהוא מתכנת ... כמובן מייקרוסופט דרשו ממנו את הדומיין בטענה כי אנשים נכנסים אליו בגלל שגיאת כתיב
אך השופט פסק לטובתו ואז הם שילמו לו פיצויים ובנוסף הוא הסכים למכור להם בעד עוד סכום ...
אגב גם אם תקנה עכשיו דומיין WINDOWS מיקרוסופט לא יכולים לעשות לך כלום כי זאת מילה מהמילות וזה לא פטנט או משהו שהם המציאו .. מונח שבא מהמילון לא שייך לאף אחד .. זהו החוק ..
|
תודה רבה לך, אישרת את המחשבה שלי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי NextWebs.Net
זה נושא בעייתי,
למה החברה המסחרית הרצינית הראשונה שהוציא רכבים נראה לי מרצסדס? לא בקיא במידע הזה, בכל אופן למה הם לא תבעו את החברה שהוציא אחריהם?
הרי זה אותו עיקרון מנוע גלגלים ושלידה אז?!
אותו דבר בדומיין השם מוצא חן בעייני זכותי לקנות כמו שזכותי גם לבנות אתר מתחרה לפייסבוק.השם דומה אבל שונה.
אפשר לטעון בשימוע או משזה לא יהיה שיש כאן פגיעה בחופש הביטוי חופש הבחירה ועוד כמה קלישאות שנשמעות טובות אבל..... בסופו של דבר הם לא יפעילו מאמצים לקחת לך את הדומיין חברות כאלה גדולות לא מתעסקות עם דומיינים ,כל עוד זה לא פוגע להם בכיס וכמה שתנסה לא תפגע להם בכיס.
|
הבנתי, תודה רבה.