View Single Post
ישן 24-06-12, 10:04   # 15
מנשה אברמוב
חבר בקהילה
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Aug 2010
מיקום: תל-אביב ישראל
גיל: 38
הודעות: 326
שלח הודעה באמצעות ICO אל מנשה אברמוב שלח הודעה באמצעות AIM אל מנשה אברמוב שלח הודעה באמצעות MSN אל מנשה אברמוב שלח הודעה באמצעות Yahoo אל מנשה אברמוב Send a message via Skype™ to מנשה אברמוב

מנשה אברמוב לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי menash צפה בהודעה
המעקב של מנוע החיפוש לא אומר שלקישורים יש ערך כלשהו.

מה שעשית פה זה העתקת תוכן מהאתר שלך לבלוג בתפוז, מה שיגדיל את הסיכויים להיענש ואף יכול לגרום לך לאבד תנועה.

ערך הקישורים האלו לא משתווה לנזק של התוכן הכפול ולכן לא מועיל.
זו לא טענה זו תשובה לשאלה.
טענה לרוב מנומקת בהוכחות.
משום שאין מדובר במבחן עם תוצאות אלא מדובר בבחירה של מנוע חיפוש-שאין אנו מכירים את האלגוריתם שלו בצורה נחרצת .
מי שייתן תשובה נחרצת על בסיס ניסיון היה יהיר ויטעה את השואל משום שאלגוריתם מנוע החיפוש או פעולה ידנית תמיד יוכלו להטות את המאזניים.

שורה ערוכה: בעבר הפצת מאמרים הייתה טכניקה נפוצה ומומלצת ולאחר שינוי אלגוריתם כל עבודת הקידום הזו נפלה לקרשים ומי שהמליץ להשתמש בה הטעה את השואלים, בכדי לא להגיע למצב דומה יש להיזהר בתשובה שמבוססות על ניסיון שכן מיום ליום נעשים שינויים דרסטים.

מה שהסקת לגבי התשובה שלי זה סילוף מלא ואין לו קשר וערך לשאלת השואל לכן הימנע מלהכניס לי מילים לפה שכן באינטרנט הכל כתוב ויש תמיד דרך להסביר ולנמק.

לשאלתך בכל מקרה-יש שיח רציני על קידום שלילי יש ניסויים שנעשו וישנם מסקנות תיעזר בגוגל בכדי לעיין בחומר שקיים ופורסם

Last edited by מנשה אברמוב; 24-06-12 at 11:08..
  Reply With Quote