View Single Post
ישן 22-06-12, 12:55   # 3
Bittan
חבר מתקדם

Bittan's Avatar

מיני פרופיל

Bittan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Kuchi צפה בהודעה
הורדות נט נסגר מאחר והציג קישורים ישירים להורדה של קבצים המפרים זכויות יוצרים ..
ומספיק שאתה שם בתחתית האתר אימייל לדיווח החוק מאפשר לך ..
הרעיון אומר ככה :
מותר לך לפתוח אתר אך אם ישנם קבצים המפרים זכויות יוצרים עליך למחוק !
אך בתי המשפט בעולם ציינו כי אין על בעל האתר לחקור קובץ קובץ (או הודעה אחר הודעה של המשתמש) וזאת מאחר ואינך יכול לשבת כל היום ולבדוק אלפי קבצים (או הודעות) ולכן הינך מחוייב כחוק במידה ודיווחו לך על מידע עליך להגיב עד 48 שעות ..
במידה ולא תגיב לדבר אכן יכולים לתבוע אותך אך שוב בבית משפט באפשרותך להגן על עצמך אם יש משפט אין הדבר אומר כי הינך אשם ! ובמידה ואינך אשם באפשרותך לקבל כ300 אלף ש"ח בגין הוצאת דיבה (לשון הרע) של התובע ללא הוכחת כל נזק ..
וזאת הסיבה שלא ישר יתבעו אותך אלה ישבו עליך הרבה הרבה זמן ויבדקו אותך ...
התובע חייב לספק הוכחות ולכן יותר קל לך לצאת ה"זוכה" מאשר ה"מפסיד"
כמו כן הייתי ממליץ לך ללכת לעורך דין ולשלם לו 1000 ש"ח על מנת וזה יכתוב לך תנאי שימוש חזקים במיוחד זה רק יכול לעזור לך ...
בקיצור אל פחד כל עוד אתה עובד נכון !
זה אומר שגם אתר הורדות חוקי רק פשוט בגלל שהבעלים לא הגיב לזכויות יוצרים אז תבעו אותו , נכון ?
ורציתי לשאול אותך שאלה נוספת אם אפשר , אם היה לי ימים עמוסים ולא יכולתי לבדוק את התיבת
איימיל של הדיווחים ונניח עבר 48 שעות ולא טיפלתי בהודעה , יש אפשרות שאני יצא מפסיד אם יתבעו
אותי ? כי אני יכול להגיד שהיה לי ימים עמוסים ולא יכולתי למחוק את הקובץ , אבל אני ימחק אותו
עכשיו , מבין את כוונתי ?

תודה רבה על העזרה !
  Reply With Quote