View Single Post
ישן 13-06-12, 16:05   # 7
OMG
עסק רשום [?]

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to OMG

OMG לא מחובר  

קודם כל, Daniel אני מקווה שהאירוע המשפחתי עבר בהצלחה והצלחתם לתקשר.
דבר שני, ישנו חוק ומועצה שלמה לצורך נושא הגנת הצרכן, אם אינני טועה רכשת שירות שלא סופק לך בפועל ולכן אם אינני טועה אתה רשאי לבטל עסקה תוך 14 יום. שום חוזה לא יכול לשנות חוק שהמדינה חוקקה.
דבר נוסף, DCaptain ההתנהגות שלך היא ביריונית ודווקא בתור בעל עסק מן הראוי היה שאתה תיזום את ההצעה לשיפוי כספי ל Daniel כאשר הודיע לך שהוא עבר לשרת אחר ושהשרת שלך לא מתאים לו.
בעידן הדגיטילי של היום, כל לקוח פוטנציאלי שיחפש בגוגל את שם החברה יתקל בנושא הזה ובתגובה שלך ( לא לגבי הביקורת אלא לגבי התגובה שרשמת ל Daniel ) ובכל הכנות, אם הוא חכם הוא פשוט יעבור ויחפש מידע על חברה אחרת.

דניאל ( Telecart - לא ידעתי איך לכתוב שזה מופנה אלייך ), הבעייה היא שהרבה מאוד מאותם בעלי עסקים הם ילדים , או מבוגרים שלא התבגרו או ללא כל יידע בעסקים או הכשרה לניהול עסק בתחום ההוסטינג.
אין ספק שרבים מהם מצליחים באותה קהילה שבה הם פועלים ולאחר מכן רוכשים את הידע או צוברים את הנסיון לניהול עסק. אך השם שנוצר לרבים מהם בתחילת דרכם מציב לעצמם מכשול.

אגב הצעת יעול לפורום , לא יזיק אם תאגדו פה ברשימה את כלל העוסקים המורשה שהשקיעו מזמנם והציגו בפניכם את הניירת שלהם על מנת להרשם כעוסקים מורשים בפורום. ולאגד כל ביקורת שלילית וחיובית תחת אותה חברה.
יכול להיות שזה יעזור למשתמשים רבים פה בפורום וימריץ את המנהלים ובעלי העסקים לתת שירות ברמה גבוהה יותר.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי DCaptain צפה בהודעה
הביקורת אינה תקפה מכיוון שאין לי התחייבות לתת לך החזר כספי, כפי שרשום בתקנון.

ובנוגע ל"הגינות מקצועית"? ממש לא, במידה והשירות אינו היה פעיל (למשך כ-72 שעות כפי שציינתי), מגיע לך פיצוי בלבד, לא מעבר.

המשך יום נעים.
עצם זה שאתה מתחבא מתחבא מאחורי תקנון על מנת לחסוך מעצמך סכום זעום של 24$ כשיש הסכמה שהשרת לא פעל באופן רציף כאשר הלקוח רכש אותו.
זוהי הגינות מקצועית ומצטער ידידי מנקודת המבט שלי, אין לך אפילו שמץ ממנה

Last edited by OMG; 13-06-12 at 16:07..