מצטער שזה קצת לא קשור לנושא, אבל ההתנהלות הזו מאד מפריעה לי בפורום - זה פורום לא לוח קניה ומכירה - כלומר , בפורום מדברים (בנוגע לקנייה ומכירה כמובן) כדי לא לעודד מיליון פוסטים בסגנון הזה שכל אחד יכנס וירשום "פנו אלי בפרטי" ואז אין כל תועלת מהפוסט לאנשים נוספים שגולשים בפורום ואולי מחפשים בדיוק את אותו דבר. ודבר שני זה יעודד אי כניסה לפוסט פעם נוספת מצד פותח הפוסט .
כך שאם מישהו בא ורוצה למכור משהו או לקנות משהו מצופה שלא יתנהג כאילו הוא עושה טובה למישהו, הלקוח במקרה של המחפש מוכרים הוא המוכר עצמו ולכן אם הלקוח (במקרה הזה המוכר) פנה דרך הפורום (כי זה פורום) לא יקרה כלום מי שמחפש לקנות יחזור אליו בפרטי או לכול הפחות לא יתן הערה כל כך לא במקום.
מעבר לכל האמור כאן , אם זה שמחפש לקנות ביקש שיפנו אליו בפרטי למה הוא טורח לבדוק את הפוסט הזה הרי אם יהיה מישהו רציני הוא יצור עימו קשר. עצם זה שהוא בא ומגיב רק מראה על השיטחיות של הפניה הזו של צור קשר.
וגם מה אכפת לו שהמוכר רושם את זה בפורום ומה אם הוא רוצה שעוד אנשים יראו ויתעניינו במה שהוא מעוניין למכור ...
הניסיון שלי עם פורומים בין לאומים מראה כי יש לנו הרבה מה ללמוד מהאופן שבו צריך ללהתנהג ללקוח פוטנציאלי.
דרך אגב, גם למוכר יש הרבה מה לשפר הוא לא טלית שכולה תכלת כי הייתי מצפה לעוד פרטים אם כבר הוא בוחר לפנות בפורום ולשתף עוד מידע... אבל עדין גם לו חסרה הגישה ללקוח שלוקה בחסר אחרת הוא היה מגיב יותר לעניין.
חבל שכך נראים פני הדברים.
Last edited by gillllll; 06-06-12 at 16:13..
|