ציטוט:
נכתב במקור על ידי Kernel
מבחינת חוות: 012 החדשה (בניין העוגן) ו-013 בראש העין מאוד מומלצות (החסרון היחידי של-012 ניתן להגיע בין השעות 08-17 בלבד) באיזור המרכז.
בצפון יש חווה נוספת של 013, ואם אתה ממש פאנט של אבטחה ומוכן לשלם פי 3, יש את MED1 בפתח תקווה.
|
בעניין חוות השרתים, אני חייב לשתף משהו שקרה לי בשבועות האחרונים עם MED1 שגרם לי להוריד אותם מהמקום הראשון מבחינתי ישר לתחתית.
לא ארחיב יותר מדי על הנושא כי זה לא הזמן ולא המקום, אבל נתקלתי שם בנציג שהתרשמתי שהוא ממש לא מקצועי בתחומו ולא הבנתי איך בן אדם כזה בכלל נמצא בתפקיד שלו.
בהתחלה הוא לא רצה להתקין centos ובסופו של דבר התקין ubuntu כי לטענתו האחרונה מערכת הרבה יותר טובה (נזרום, העדפה אישית שלו ואין מה לעשות), רק שבסוף הוא גם ציין שהראשונה היא חרא של מערכת והם לא עובדים עם מערכות ברמת גימור ירודה כזאת (בערך במילים הללו).
אחרי שהוא התקין את השרת ואת השירותים הדרושים, הוא לא הצליח להפעיל את ה- php על ה- apache במשך יומיים.
כשאני התחברתי (אחרי ששכנעתי אותו לתת לי root כי הוא ציפה שאעשה את זה בלעדיו), תוך דקות ספורות שינתי הגדרה אחת ויחידה במודול של ה- php ולפתע זה עבד.
לא יודע אם נפלתי על מישהו בודד שכזה והשאר שם מקצועיים הרבה יותר,
בכל אופן, עליי זה השאיר רושם גרוע ואני לא הולך לחזור לשם בזמן הקרוב.
מקווה שזה יעזור לך לבחור בחווה המתאימה
כמו שאמרתי, יכול להיות שנפלתי על נציג גרוע וזה מקרה בודד, אתה יכול לנסות נציג אחר אולי לך יהיה קצת יותר מזל.