ציטוט:
נכתב במקור על ידי DVCoder
דבר ראשון אני לא בקשתי ביקורת, והגרסה של האתר לטאבלטים עדיין לא מוכנה. לעומתך אתה כן ביקשת ביקורת, נתתי לך ביקורת ולא באתי להעליב - אם העלבתי אני חוזר בי, אני לא אחד שרוצה להרוס.
אתה אומר שהגלילה טובה? אולי לא הבנת אותי נכון, אני לא מתכוון לקטע שכאשר אתה לוחץ על לינק בתפריט זה מעביר אותך לעמוד, אני מתכוון כאשר אתה גולל את הדפדפן בדף הבית יש באג קטן, תמונה:

העמוד עולה על החלק העליון, וככה זה רק בעמוד הזה - כל השאר תקינים.
והנה מה שהתכוונתי עליו בחתיכה:
http://eliranefron.com/img/Header.jpg
למה חתכת ככה? אתה היית יכול לחתוך פה הכל בנפרד, ואפילו לעשות ב-CSS בלבד (את התפריט והרקע).
ועוד הפעם, אם אני העלבתי / הרגזתי אותך אני חוזר בי.
|
אתה רשמת "הקידוד לא משו, זה לא משו זה לא משהו" וכאן נגמרה ההודעה.
זה נראה מאוד מזלזל.
מה לא טוב בקידוד? הוא תקני (למעט ה REL של התוסף גלריה שציינתי שיש בעיה איתו) והוא מסודר מאוד.... וגם עובד בכל הדפדפנים.
הגלילה שאתה מדבר עליה זה ככה אמור להיות, כי נגיד כשאתה מעלה לעמוד הזה, אז זה נראה כאילו שהוא בא מלמעלה כזה

חחחח דווקא זה משהו שאהבתי, תראה שהדיבים הרגילים עוברים מתחת, רק הגלריה ככה. (ראוי לציין שמדובר רק על הגלריה הראשית, הרגילה בעמוד הגלריה עובדת מעולה.
ואני שוקל להחליף את זאת גם ככה..
בעניין החתיכה:
הפוטושופ לא הייתה לטובתי, לא רצתה לעבוד כמו שצריך.
היא עשתה לי כל מיני דברים מאוד מוזרים שלא היו קיימים בשום דיב וסיבכו לי את החיים.
אני עובד ממש לאחרונה עם ה CS6 BETA, אני אחזור ל 5 לדעתי.
והאמת - כשחושבים על זה אין ממש סיבה לשנות.... זה לא יתן כלום... ואז אם זה יהיה שקוף אז כל דיב יראה מאחורה וזה יראה מוזר מאחורי הלוגו וכו'.... עדיף כבר ככה.
אבל מה שכן צריך לסדר זה למעלה שיש בצד ימין חלק שגדול יותר... זה באמת פאק של המעצב שלי וצריך לטופל בהקדם.