אהלן.
שמי ולאד, ואני מתכנת VB מקצועי (נעים להכיר

). חשבתי על לבנות קהילת תמיכה בVB, הכוונה היא כמו שיש את
http://www.vbulletin.org, אז חשבתי שכדאי שיהיה פורום ישראלי כזה, כי הרי אנחנו הישראלים היחידים שמשתמשים ברישיונות לכל כך הרבה פרומים, ואין לנו אתר ייצוגי לזה. בעצם, כשחיפשתי מעצב לאתר, דיברתי עם כמה אנשים ובעזרתם הגדלתי את הרעיון לקמפוס אינטרנטי אשר תומך בכלל המערכות ובין היתר מלמד תכנות ומחלק אחסונים. זה לא הכל. לבסוף, פגשתי את עודד, מתכנת ומעצב מעולה, ובין היתר הוא בן אדם מדהים. בעזרתו הגדלתי את הרעיון לעוד יותר גדול, והוספתי את דרגת המשתמש הבכיר, מערכת ההזמנות ומערכת הנקודות. בעצם, מערכת ההזמנות מונעת הרשמות מיותרות. בFXP לדוגמא, יש לכל גולש 10 משתמשים לאחר קבלת באן. אצלינו, במקרה של באן, לא ניתן יהיה להירשם. חוץ מזה, זאת דרך מעולה לגרום לסקרנות לגולשים הלא רשומים

.
קהילתנו עוצבה על ידי עודד בצורה מדהימה, קודדה על ידי עודד ועל ידיי, ותוכנתה על ידיי.
אשמח לחוות דעת מקצועית על העיצוב, התכנות והקידוד, ואשמח אם תעזרו לי להשיב את האתר לכמות הפעילות שהייתה קודם.
פרטים למשתמש דמו:
שם משתמש: Demo User
סיסמה: SerVipDemoUser
רוצים הזמנה? השאירו כאן אי-מייל.
אהה, וכמעט שכחתי, כתובת האתר היא Http://wWw.serVip.Co.iL
* בעת ההתחברות ישנה בעיה שזה מציג שגיאת מסד נתונים, זאת בעיה זמנית שתסודר היום, פשוט מערכת האבטחה שלנו מתוחכמת ביותר, והיא מחוברת אל ההתחברות. ישנה בעיה במערכת ולכן מופיעה השגיאה, אבל ברגע שמוצגת השגיאה זה אומר שהתחברתם, לכן חזרו אחורה ורעננו את העמוד.
** אני מבקש שמלבד חוות הדעת שתתנו, דרגו את האתר על ידי סימון רמת האתר באשכול זה בתפריט למעלה ב"דרג אשכול זה".