View Single Post
ישן 08-03-12, 16:48   # 1
SlipY
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ]
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: מושב אודים
גיל: 37
הודעות: 2,615
Send a message via Skype™ to SlipY

SlipY לא מחובר  

לפי דעתי - הלא מקצועית אבל עדיין מהנסיון שלי.
גם אם הם קיבלו צו מבית משפט לבצע חיפוש בדירה ולקבל את המחשב , כל חומר שיתפס על המחשב לא יחשב כראייה ולדעתי החייל יכול לתבוע אותם על סכום גבוה בהרבה מהסכום שנתבקש.
לפי החוק על מנת לבצע חיפוש בבית ללא צו דרושה הסכמה של מחזיק המקום או לחילופין חיפוש באמצעות צו של בית משפט כאשר יש סייגים.
בעת ביצוע צו חיפוש חייב להמצא מחזיק המקום \ נשוא הצו במקום וחיפוש צריך להתבצע כאשר הוא עד לחיפוש.
חיפוש בחדרו הפרטי של אדם למשל אדם בגיל 20 אשר גר עם אימו ויש לו חדר משלו , הסכמתה של האם לעריכת חיפוש בחדרו אינו מרשה לשוטר \ גוף המבצע לפגוע בפרטיותו של מחזיק המקום.

לפי אותו משקל , אם נלקח מחשב מביתו של החשוד , הוא נלקח כראייה , כל הדלקה, בדיקה של המחשב מחוייבת נוכחות של החשוד מכיוון שיש שם פגיעה בפרטיותו של החשוד, ולכן כל מידע שימצא על המחשב איננו קביל החשוד יכול לתבוע תביעה נגדית על פגיעה בפרטיות אם למשל יש לו שם חומרים שהוא פיתח בעצמו אז גם ריגול ועוד ועוד , מעניין אם יש תקדים בנושא.
__________________
בברכה,
פרידמן אסף.
אקסייט תקשורת
[ נייד: 050-764-0009 ][ טלפון 073-7972444 ][ פקס 073-7972443 ] [ מייל admin@xsc.co.il ]
  Reply With Quote