View Single Post
ישן 01-12-05, 00:12   # 1
Extreme-Serv
חסום
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

מוכן לתמוך בתחנת רדיו ישראלית !

שלום לכם ,

לבעלי תחנות הרדיו כאן שאינם מכירים אותי או שכן מכירים אותי :

שמי ליאור מיטרני , מנהל כיום את חברת אקסטרים-סרב ואני בן 18 .

עד לא מזמן תמכתי בתחנת רדיו אינטרנטית , גם בתשתיות וגם במימון התחנה , אך לצערי הרב בעלי התחנה איכזבו אותי והנושא נגרר יותר מדי זמן (חצי שנה) לכן חלטתי להפסיק להעניק להם חסות .

אני מעוניין כרגע לתמוך ברדיו ישראלי בעל פוטנציאל גדול ושמכיל בתוכו את המרכיבים הבאים :

-צוות שדרנים מעל גיל 15 לפחות בעלי קול רדיופוני שיודעים לשדר !
-תוכנית ניהול מסודרת ומאורגנת בה כתובות כל מטרותיכם שצריכות להתמלא . ואני מתכון לזה - אני לא אקבל רדיו שאין לו תוכנית ניהול מסודרת ומאורגנת .
-הרבה הרבה רצינות .

ומה אתם יכולים לקבל ממני ?

בתור התחלה , אתם מקבלים אוטומטית :

-שרתי רדיו , כמה שתרצו - ללא הגבלה וכמובן בהתאם לצרכים (אני לא אתן לכם 20 שרתי רדיו רק כי ביקשתם , אני חושב שזה די ברור ..)
-כל שאר התשתית הדרושה מלבד שרתי רדיו .

ומה תקבלו בהמשך ?

ברשותי כרגע , אישורי אקו"ם כבר מודפסים וחתומים על ידי אקו"ם ומוכנים לשנות שמם לשם התחנה הבאה שתצליח לשכנע אותי שהיא באמת טובה .
כמובן שהמימון של אישורים הללו הוא מימון מלא מצידי .
שוב - האישורים כבר קיימים הודפסו ונחתמו על ידי אקו"ם .

כמובן שכל מה שאני מבקש על כל התמיכה הזו זה ניהול ברדיו (ולא אני לא מתכון לניהול דיקטטורי שאני אשלוט ברדיו , אני בקושי אהיה ברדיו אני רק מבקש לקבל שליטה כלשהיא . אני לא אנהל לכם אותו אתם תנהלו אותו לבד) והצגת מסעי פירסום של החברה \ פרוייקטים של החברה .

חושבים שאתם מספיק רציניים ?
יש לכם את זה ?

שלחו לי מייל ל :
admin@extreme-serv.co.il

אפשר אפילו שתטלפנו אליי : 052-55-387-52
ילדים למיניהם בעלי תחנות לא רציניות - אני מזהיר אתכם , אל תתקשרו אליי כי אין לי זמן לשטויות .

כמובן שאני צריך שתפרטו לי על הרדיו , כמה זמן הוא קיים , כמה חברי צוות הוא מונה , איזה סוגי מוזיקה אתם משדרים ועוד .

אני מאוד רציני , מקווה שגם אתם תהיו .

לילה טוב ,
ליאור .
  Reply With Quote