טוב עכשיו יש לי קצת זמן לחפור אז הנה דעתי, אתה יכול לשנות מה שבא לך ויכול גם שלא(כמובן.)
1) ראיתי את השינוי, לדעתי אבל חוץ מהאייקון כדאי גם להפריד עמודות, עמודה ימין אנדרואיד, שמאל אייפון/או להיפך, ככהה מי שיש לו מכשיר מסויים פשוט מסתכל בעמודה מסויימת ולא צריך להתחיל לחפש באיזה עמודה נמצאים דברים בשבילו
.
2.בנוסף, את כל העמודה הכי שמאלית הייתי מקטין מעט, ומוריד את כל אופציות התרגום, נו מי ירצה לתרגם לכל ה50+ שפות שיש שם, בגג של הגג צריך תרגום אנגלי וגם זה לדעתי לא, ואז אפשר פשוט לעשות כפתור למעלה ליד הצור קשר|שלח ידיעה|מפת אתר. בלי שיתפוס כל כך הרבה מקום,וגם יהיה אפשר למצוא אותו.
3.את ההירשם לעידכונים(הרי זה משהו שאתם מאוד רוצים, מי שמקבל עדכונים בדרך כלל חוזר.) הייתי מעלה למעלה ,במקום איפה שמופיע עכשיו התרגום, ובנוסף מגדיל את כפתור ההירשם וצובע את כל הקטע הזה בצבע מעט בולט,בנוסף, לפחות עד שאין לכם כמה מאות רשומים, תורידו את המונה הזה, אנשים אוהבים ללכת כעדר ולא ממש אוהבים ליהיות חלוצים, זה שבא אדם ורוצה להירשם ואז למטה רואה שיש רק 1 רשום, הוא מניח שמשהו פה לא כשורה ולא נרשם גם כן, לעומת זאת אם היו 1000, אז הוא היה נרשם בלי להטיל ספק.
4.סדר הקטוגוריות לדעתי צריך ליהיות> ראשי>חדשות>מובייל וגאג'טים>ורק אז כל השאר.
בנוסף תחת עמודת אנדרואיד הייתי מוסיף בדרופדאון מניו,אפליקציות ישראליות(היום זה נושא כאוב ובעייתי באנדרואיד שאין הרבה אפליקציות ישראליות, כמו בנקים, ערוצים ושטויות כאלה.)
5.לגבי זה שהאתר צועק וורדפרס, לדעתי זה לא רע, אני מאוד אוהב וורדפרס וחושב שזו מערכת מצויינת למי שיודע להשתמש בה. זה לא מוריד/מעלה מאיכותו של אתר.
6.ותכתוב מדריכי פריצה לאיפון ולאנדרואיד, זה דברים שאנשים מחפשים , ודברים שמהווים מוקד משיכה.
7. שהאתר ירוץ טוב (כמה מאות ביום) חייב לפתוח גם פורומים לאתר.
בהצלחה!
|