View Single Post
ישן 12-01-12, 21:27   # 23
אנונימוס
חסום

מיני פרופיל

אנונימוס לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Tomer צפה בהודעה
נסגור את הדיון על ה"פורום האקינג" בזה שמתקיפים את השרתים של חברת אינקפסולה ולכן הוא "לא זמין" (זמין, רק לא דרך הדומיין הראשי) - אל תפתחו על זה דיון כאן.

אין בעיה עם ציניות בפורום, אבל כזו שאפשר להבין אותה והיא לא נכנסת לתחום האפור והלא-חוקי.

לגבי זיר"ה, אגב, הגיוני מאוד שהם יפעלו נגד האתרים האלה.. וכל הכבוד להם שהם מצליחים.
אני חייב להבין למה התחום הזה בחו"ל (הטמעת סרטים באתר) חוקית , מדוע תמיד המדינה שלנו תמיד הכי נוקשה עם החוקים !

כל דבר במדינה הזו יקר ולא מתקדם לשום מקום והפתרון היחידי שלהם זה לסגור אתרים לצפייה ישירה ?
רק הפופקורן בקולנוע עולה 30-40 שקל זה מטורף ברמות , תחשיבו את זה שאתם משלמים עוד 40 שקל על כרטיס לסרט של שעה וחצי - שעתיים , ובטח מהפופקורן תהיו צמאים שזה עוד 14 שקל (יש יותר יקרים) זה כבר יוצא לכם בסגנון 100 שקל ! ! ! עכשיו בואו נוסיף את הנסיעות + 4 נפשות במשפחה ...

חברים , במחיר הזה שללכת לקולנוע זה יוצא קרוב למחיר של נופש ליומיים !
העלויות מטורפים והם מצפים שאנחנו נתמודד עם הדברים האלה , אני ובטח שגם רובכם פה לא טייקונים גדולים .

האתרים לצפייה ישירה הם רק מטמיעים את הסרטון מMegavideo , אני לא רואה פה שום הפרה ועברה על הזכויות , זה לא מאוחסן אצלם זה רק מוטמע , אם זיר"ה רוצים שילכו לטבוע את Megavideo ולסגור להם את האתר ושלא ילכו על אתרים של ילדים בני 14 ויטבעו אותם על כמה עשרות ומאות אלפי שקלים על כאלה דברים.
  Reply With Quote