ציטוט:
נכתב במקור על ידי Tomer
נסגור את הדיון על ה"פורום האקינג" בזה שמתקיפים את השרתים של חברת אינקפסולה ולכן הוא "לא זמין" (זמין, רק לא דרך הדומיין הראשי) - אל תפתחו על זה דיון כאן.
אין בעיה עם ציניות בפורום, אבל כזו שאפשר להבין אותה והיא לא נכנסת לתחום האפור והלא-חוקי.
לגבי זיר"ה, אגב, הגיוני מאוד שהם יפעלו נגד האתרים האלה.. וכל הכבוד להם שהם מצליחים.
|
אני חייב להבין למה התחום הזה בחו"ל (הטמעת סרטים באתר) חוקית , מדוע תמיד המדינה שלנו תמיד הכי נוקשה עם החוקים !
כל דבר במדינה הזו יקר ולא מתקדם לשום מקום והפתרון היחידי שלהם זה לסגור אתרים לצפייה ישירה ?
רק הפופקורן בקולנוע עולה 30-40 שקל זה מטורף ברמות , תחשיבו את זה שאתם משלמים עוד 40 שקל על כרטיס לסרט של שעה וחצי - שעתיים , ובטח מהפופקורן תהיו צמאים שזה עוד 14 שקל (יש יותר יקרים) זה כבר יוצא לכם בסגנון 100 שקל ! ! ! עכשיו בואו נוסיף את הנסיעות + 4 נפשות במשפחה ...
חברים , במחיר הזה שללכת לקולנוע זה יוצא קרוב למחיר של נופש ליומיים !
העלויות מטורפים והם מצפים שאנחנו נתמודד עם הדברים האלה , אני ובטח שגם רובכם פה לא טייקונים גדולים .
![}-]](http://hosts.co.il/forums/images/smilies/icon_evil.gif)
האתרים לצפייה ישירה הם רק מטמיעים את הסרטון מMegavideo , אני לא רואה פה שום הפרה ועברה על הזכויות , זה לא מאוחסן אצלם זה רק מוטמע , אם זיר"ה רוצים שילכו לטבוע את Megavideo ולסגור להם את האתר ושלא ילכו על אתרים של ילדים בני 14 ויטבעו אותם על כמה עשרות ומאות אלפי שקלים על כאלה דברים.