View Single Post
ישן 02-12-11, 13:00   # 6
onemancrew
חסום
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

onemancrew לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי free צפה בהודעה

השאלה היא האם הפאנל הניהול בעברית?
תשובה: האם הפאנל ניהול הוא בעברית ? הפאנל ניהול של האחסון הוא פאנל ניהול בשם Plesk , הפאנל ניהול של בניית האתר זה פאנל ניהול שנקרא SiteBuilder , הממשק הגרפי של שתי התוכנות האלו הוא באנגלית. אתה יכול בעזרת מערכת ה SiteBuilder להקים אתרי אינטרנט בעברית.

ציטוט:

כי אם לא אז...אני יכול לרכוש לי ב 1$ אחסון
האם אתה יכול לרכוש אחסון ב 1$ שהשרת נמצא בישראל ? אנחנו מוכרים שירות שהשרת נמצא פיזית בישראל.

ציטוט:

עם אלפי מערכות מוכנות והמערכת שנכללת בתוך הפאנל היא עיצוב אתרים (מדובר על פאנל CP).
השירות שאנחנו מוכרים מגיע:
1) אחסון רגיל עם גישת FTP מלאה לשטח האחסון
2) אפשרות להתקין אלפי מערכות קוד פתוח בתוך שטח האחסון
3) הקמת אתר אינטרנט בשיטת עשה זאת בעצמך בעזרת מערכת שנקראת SiteBuilder

ציטוט:

עם גישה FTP ועם שטח ותעבורה עצום.
השירות שאנחנו מוכרים כולל בתוכו גישת FTP מלאה , כולל שטח אחסון של 1GB , כולל שרת שנמצא פיזית במדינת ישראל , תעשה השוואה של מלפפון למלפפון ועגבניה לעגבניה. אל תעשה השוואה בין חברה שמחזיקה שרת בארצות הברית לבין חברה שמחזיקה שרת במדינת ישראל.

ציטוט:

חשוב לי פאנל בעברית,יש?
השירות שאנחנו מספקים כולל בתוכו:
1) אחסון רגיל
2) בניית אתר אינטרנט בשיטת עשה זאת בעצמך.

במסגרת השירות אתה מקבל , 2 ממשקי ניהול , הראשון הוא ממשק ניהול מלא לניהול שטח האחסון , הממשק במקרה הזה הינו Plesk
הממשק השני שאתה מקבל הוא ממשק לניהול האתר האינטרנט ,קרי ממשק SiteBuilder

לשאלתך , האם אנחנו לקחנו את הממשק של Plesk והפכנו אותו לממשק שליד הכפתורים כתוב במקום HELP את המילה עזרה לדוגמא , לא אנחנו לא עשינו את זה. מחיר השירות הינו 20 שח לחודש בסה"כ.

לשאלתך , האם אנחנו לקחנו את הממשק של SiteBuilder והפכנו אותו לממשק שליד הכפתורים כתוב במקום HELP את המילה עזרה לדוגמא , לא אנחנו לא עשינו את זה. מחיר השירות הינו 20 שח לחודש בסה"כ.

תכנס לפרופורציה , מחיר השירות הוא 20 שח לחודש. קרי 240 שח לשנה.
  Reply With Quote