View Single Post
ישן 29-11-11, 10:18   # 8
דוד לוי
חבר על
דירוג מסחר: (1)

מיני פרופיל

דוד לוי לא מחובר  

xperfection הבין אותי מצויין.
אני מתכוון בהחלט לשימוש באלמנטים סמנטיים כמו <p>,<h1><ul> ועוד..
מי שעוד נמצא בשלב של להבדיל בין דיב לבין טבלה - לא אצלי.

בנוגע לשאלות שלך:
1. יש עיצובים מוכנים למערכת שרק צריך להתקין אותם על המערכת. לא משהו שלוקח יותר מחצי שעה למישהו מיומן.
כמובן שגם צריך לעשות טיפה התאמות ללקו - להחליף את התמונה של הלוגו בלוגו של הלקוח, להחליף את הצבע של הרקע (במידה וזה צבע לפי קוד אקסדימלי ולא תמונה) לצבע הרקע של העסק שלו ודברים כאלה..

2. המערכת היא מערכת שלי. זה לא מערכת חינמית.
מצד שני, אם אתה יותר להתעסק עם מערכות חינמיות כמו-שצריך, אז המערכת שלי תהיה קלה מאוד עבורך.
בגלל זה כתבתי שרצוי מישהו שיש לו ידע בסיסי ב-PHP, שיכול לקלוט עניינים מהר ולא להגיד "אהה אם זה לא וורדפרדס אז אני לא יודע להתקין עיצוב", למרות שכל ההוראות להתקנה של עיצובים כתובים בתוך המערכת ואפילו בעברית.

3. פרילנסר שאני מעדיף שיהיה קבוע.
בתור התחלה אני נותן עבודה אחת לשבוע או שבועיים כדי לראות איך אתם מסתדרים עם העניין.
אם אתם מלאים בתירוצים ולוקח לכם יותר משבוע להרים אתר עם טמפלייט מוכן שרק דורש התקנה פשוטה, אז כנראה שלא תקבלו עוד עבודות.
אם הבאתי לכם אתר וביום למחרת קיבלתי אותו באוויר - אתן לכם עבודות עד שתגידו די. ואז אדע מה מכסת המקסימום שלכם.
באופן כללי אני איש מכירות טוב ואני יכול לעכב לקוחות ולהגיד להם שייקח עוד שבוע להרים להם את האתר, ואהיה מוכן תמיד לעכב לקוחות כדי לעבוד עם חותך שיודע לעבוד, מאשר לזרז חותך שאין לו מושג מה הוא עושה. מה שאומר - אם אני מגיע למקסימום עבודות שאתה יכול לקבל, והמקסימום הזה הוא בהחלט מספר מכובד של אתרים, אז אדאג לעכב את הלקוחות כדי לתת לך גם את הלקוחות החדשים שמחכים לאתר אבל כרגע אין לך זמן אליהם.

בנוגע לכל אלה שהתקשרו ביומיים האחרונים ולא עניתי:
הייתי חולה במצב קשה מאוד והבוקר הבראתי.
היו לי המון שיחות שלא נענו ממספרים שאני לא מכיר. אשמח אם מי שמעוניין - שיפנה אלי שוב ואוכל לפרט עוד בטלפון.
052-7727608