פותח האשכול התכוון בתגובה שלו לשימוש באלמנטים סמנטיים (אובייקט שמתאר מה שיש בתוכו), עניין שנכנס חזק ב- HTML5.
אם זה היה בפורום תכנות היה ניתן להתחיל כאן בדיון בנושא, כרגע זה לא המצב - אז לא ניכנס לזה.
עם זאת, כנראה שלא ממש הבנת (פותח האשכול) לעומק את המשמעות של שימוש באלמנטים סמנטיים כשנחפשת לעניין, התגובה שלך ממש לא מדוייקת.
div היא תגית תקנית, היא בסדר גמור ואין שום בעיה להשתמש בה - כשצריך (מדובר על HTML5 כמובן, ב- HTML4 אין יותר מדי תחלופות).
זה נכון שב- HTML5 קיימות תחלופות "נכונות" יותר במקרים מסויימים, אך עדיין אין שום בעיה להשתמש ב- div ואף אחד לא יגיד לך שהקוד שלך לא בסדר אם תשתמש בדיבים,
כרגע גם התמיכה ב- HTML5 לא בשמיים, זה בא לידי ביטוי בעיקר בקרב הגולשים הפחות "כבדים" - אלה שפחות אכפת להם מהדפדפן הכי מעודכן או מתמיכה ב- X ו- Y.
מה גם שאתה קובע פה דברים שכל מתכנת עלול לפרש ולהתייחס אליהם בצורה שונה במקרים מסויימים (לטוב ולרע), כמו תקן ותגיות נכונות יותר או פחות.
ובכל זאת, נחזור לנושא,
צורת העבודה שהצגת כאן לא ממש ברורה.
1. מה זאת אומרת שהמקודד ישתמש בטמפלייטים מוכנים/ הוא יקבל בונוס על חיתוך מ- 0?
אני לא נתקלתי בעיצוב שבא חצי מקודד, או מקודד שמתחיל קידוד מ- 30% לצורך העניין, כאשר זה הגיע ככה במקור.
2. על איזו מערכות צריך להלביש את הקידוד - וורדפרס, ג'ומלה, דרופל, מערכות ייחודיות וכו'?
רצוי שתגדיר בדיוק באיזו מערכות אתה עושה שימוש כי יש המון אנשים שמתעסקים ב- X אבל לא מתעסקים ב- Y,
ככה שסביר להניח שמקודד בודד לא יוכל לספק לך את התוצאה האידיאלית עבור כלל העבודות.
3. אתה מחפש מישהו שיספק עבורך את השירות כפרילאנסר, או מישהו שיהיה חלק מהעסק שלך?
כמו כן אשמח לדעת אם ניתן לספק רק חלק מהעבודות, בסופו של דבר אם אני בא אלייך כספק שירות חיצוני אתה צריך להבין שאתה לא הלקוח היחיד שלי באותו רגע.
Last edited by אדיר; 27-11-11 at 22:05..
|