המיזם הזה הוא אתר מוזיקה, אפליקציית מוזיקה לאייפון, לאייפד לאנדרויד ולפייסבוק.
המטרה שלי פה היא למצוא שותף או רוכש שיעזור עם הזנקת הפרוייקט הענקי הזה למעלה.
פרטים:
האתר.
- האתר כולו בנוי על ajax זאת אומרת שמשתמש לוחץ על פליי הוא יכול גם לדפדף באתר בחופשיות והנגן לא יפסיק לנגן.
- האתר כולו בנוי על ידי זאת אומרת שלמעט jQuery אין באתר Frameworks וכדומה הוא כולו בנוי על ספריות php שפותחו במיוחד בשבילו (שזה דבר טוב האתר יהיה מהיר יותר).
- לאתר יש מערכת CMS מתקדמת שבנוייה כמובן במיוחד בשבילו. ובה אפשרויות ופיצ'רים ללא סוף.
- באתר אין רק שירים יש גם קליפים ואלבומים.
- אינטגרצייה מההתחלה עם פייסבוק.
- האתר הוא המהיר מבין 20 האתרים הגדולים בארץ נבדק עם google pagespeed.
אפשרויות למשתמש
- מההתחלה עם האתר הזה חשבתי רק על משתמשים.
- משתמשים יכולים להתחבר לאתר רק באמצעות פייסבוק.
- בכל דף זמר יש כפתור "עדכן אותי" כל שיר, אלבום, קליפ חדש יישלח לינק ישירות למייל, או לקיר של המשתמש בפייסבוק .
- יש עוד.
אייפון, אייפד
- באייפון ובאייפד כשמשתמש ייכנס לאתר במקום האתר הוא יכוון אל האפליקצייה, שחיה בשרת. האפליקצייה נראית ומתפקדת בדיוק כמו כל אפליקצייה אחרת שקיימת באייפון או באייפד.
אנדרואיד
- באנדרויד כשהמשתמש ייכנס אל האתר הוא ייכוון אל האפליקצייה של אנדרוייד שגם היא נמצאת על השרת, וגם האפליקצייה הזו נראית ומתפקדת בדיו כמו כל אפליקציית אנדרואיד אחרת.
פייסבוק
- האפליקצייה בפייסבוק, היא גרסה מוקטנת ויפה של האתר, גם היא בנויה כולה על ajax כדי שהנגן תמיד יישאר ב DOM ולא יפסיק לנגן.
דרישות משותף
- יידע עמוק בתכנות / עיצוב, יכולות כספיות להשקיע בייחד איתי שנעשה את Spotify הישראלי הראשון.
- אם השותף פחות מתכנת ויותר מעצב, אז יידע עמוק ב css והוא חייב להיות פרפקציוניסט בכל מה שקשור לפיקסלים ולהבדלים בין דפדפנים.
- השותף ייקבל 48% רק אם יש לו כמה עבודות להראות לי אז אני ייצרף אותו מיידית, אני יעשה לו ראיון קצר הוא ייראה לי עבודות שעשה, ונחתום על חוזה.
- אם אתה רוכש אז אתה איש עסקים אז אני לא צריך להגיד לך שכפתור download קטן למשתמשים רשומים והתשלום שהם יעשו דרך הפלאפון שלהם יכול לעשות המון כסף.
לגבי רוכשים פוטנציאלים
- המחיר הוא 8,000 ש"ח על הכל כולל הכל, ותקבל 80%
כמה דברים לגבי הקוד
- לאתר בניתי במיוחד בשבילו 4 פלאגינים ל jQuery ולא פרסמתי אותם אז תמצאו אותם רק שם.
- האתר כולו בנוי על php oop עם הרבה תגובות בתוך הקוד כך שאם אתה רוכש אתה לא תצטרך אותי. הכל מוכן.
למידע נוסף תמונות וכד'
אימייל :
parpardromi@gmail.com
מסנג'ר:
parpardromi@gmail.com
תמונה של דף זמר, שתראו על איזה רמה אני מדבר ( יש כאלה שחושבים שבגלל שאני משתמש חדש, זה אומר שאני ילד סקריפטים).
http://imageshack.us/photo/my-images...1014at102.png/
האתר הוא לא פיראטי, ולא יהיה
תודה ויום טוב.