סך הכל אלון העמיד אחד מהדפים שלו למכירה... ושבוע אחר כך אלי העמיד את אחד מהדפים שלו למכירה..
מדובר דף אחד של 56 אלף ודף אחד של 67 אלף.
אל תחשוב שאתה מנהיג מהפיכה כלשהי, אל תחשוב שיש בך תמיכה כל כך גורפת, גם אלון וגם אלי קיבלו הצעות על הדפים שלהם, הצעות שלא היו גבוהות מספיק, או שבעליהן לא עמדו מאחורי ההתחייבות.
הדיבורים שלך הולכים סחור וסחור, אתה זורק נתונים בלי לדעת מהמציאות, לי אישית יש יותר מ500 אלף - וזה לא שהדפים האלה "מתים" ומנסים להפטר מהם כפי שאתה מגדיר את זה.
הדפים האלה שווים זהב ונמכרים בפורומים אחרים במחירים של עד 200 ש"ח לאלף אוהדים. ובמקום לרשום תגובה מפגרת בלי לקרוא את העובדות, לך תעשה שיעורי בית, תחפש בגוגל ותראה.
אתה מתחיל לעלות פה על העצבים שמתוך ה44 הודעות שלך, 20 מופנות כנגדינו. הצורת דיבור שלך ילדותית ואינפנטילית ואתה ממש לא תחליט מה נעשה.
לא טוב לך, אל תציע מחיר. שנרצה להציע דף של 50 אלף אוהדים ב25 דולר, אני אדע ללכת אליך קודם.
אתה אולי מרחף על גלי המחאה הציבורית וחושב לבצע פה רפורמה.
אחד הדברים היחידים שאתה עושה זה להרוס את הסדר הטוב ולהפוך דיונים לפקעת עצבים. פעם נוספת, מופנית אליך ולא אלינו. אני אלון ואלי סיפקנו עבודה לעשרות חברי פורום מרוצים, אתה סה"כ בחור בן 16 שהחליט לתפוס תחת ולצאת עלינו בלי לעשות שיעורי בית. פעם הבאה שאתה מדבר, תביא עובדות. אני לא מחפש הצהרות בשמיים והמון סימני שאלה.
Last edited by nadavpld; 24-08-11 at 06:00..
|