ציטוט:
נכתב במקור על ידי aviad22
אתם חבורה של נצלנים , טוב שאתה מודה בכך שאתם חברים , לא אתן לכם לעשות קומבינות על חשבון אנשים כאן!!!
וכן אתם מספימים את הפורום , כל הפוסטים הטיפשיים שלכם לא הובילו לשום מכירה!!! וחבל שאנשים נכנסים רואים כאלה מחירים , אתם פשוט תת רמה
אתם מנסים לגזול את הקונים כאן ואני עוקב אחריכם המון זמן , ומה הקשר לפורום כסף אמיתי??? לדפים היה תג מחיר שהצגתי אותו בפוסט הקודם
ורק בגלל ששוק הפייסבוק נהיה מת הייתי אומר להוריד את מחירי הדפים!!!
אני ראיתי את חבר שלך אלון מתכווח לפני שנה עם מוכר , שבסוף הוא שילם 0.6$ לכל 1k אוהדים , תגיד לי אתה נורמלי??? אל תנסה להגן על חברים שלך סתם
בכל מקרה זאת דעתי ואני חושב שעוד הרבה יסכימו איתי (כמו שראיתי בתגובות נגדכם) וחוץ מזה אתם 4-5 אנשים שמגנים אחד על השני , הרוב כאן זה אנחנו !!!
פשוט הגזמתם ונמאס ממכם , ואם המחירים שלכם באמת היו הגיוניים אז הייתם מוכרים , ובגלל זה נשארתם תקועים איתם
דף פייסבוק זה דבר נזיל , בכל יום הוא יכול להחסם . אע"פ שזה שלך ואתה מנהל בדף ביננו זה לא של אף אחד , הכל של של פייסבוק!
|
דבר ראשון
חברי הפורום, פותח הנושא והמנהלים, אני מתנצל שנגררתי לדבר הזה, יש דברים שהשתיקה יפה להם - לא זה. אני יכול להעיד על עצמי כאדם מאופק ומחושב, אבל יש מקומות שקשה לרסן את עצמך. במידה וחרגתי מגבולות הטעם הטוב, אנא הודיעו לי.
תגובה אחרונה בהחלט.
1. אתה לא גיבור הצדק של הפורום הזה ולא של תושבי ישראל, לא נשלחת על ידי האנושות להצילה מפני המחירים העולים בפייסבוק. תרד מהעץ שעלית עליו. אנחנו אכן שלושה חברים ל"מקצוע", עובדים ביחד, עוזרים אחד לשני ומנסים להשתפר - ההגנה שלנו היא לא "אחד על השני" , היא על המוצר אותו אנו מספקים - אין סיבה שלא נגיב על הדברים הטפשיים שאתה מוציא מהפה.
2. בכך שאתה אומר - הרוב זה אנחנו. אני אציין דבר אחד, חשוב מאד וקריטי. הרוב זה אתה. אני לא רואה אף אחד מצדד בך ומצטרף לדעתך, ואם תלך עכשיו לגייס אנשים כאלה, הזלזול שלך יגבול בחוצפה, בהטרדה ובהוצאת לשון הרע. אנחנו לא כופים על אף אחד להסכים למכירים אותם אנו מבקשים, זוהי הצעתנו וזוהי זכותנו. זכותך להסכים לה או לא.
3. אני (אני לא רוצה לדבר על אלון ואלי, אבל זה ככה גם שם..) לא מוכר את הדפים שלי בגלל שאני שומר אותם ומשתמש בהם. זה שמדי פעם מתרחשת מכירה של דף זה כדי להזרים קצת מזומנים, לעשות החלפה בכוח הפרסום, לפעמים שווה למכור דף של 50 אלף כשהשגתי שלושה דפים של 20 אלף ובכך לחסות עלויות.
4. אף אחד לא "נתקע" עם הדפים, אם היינו רוצים למכור את כולם, אנשים היו עפים עלינו כי כמות האנשים שמחזיקה היום דפי אוהדים ויודעת להשתמש בהם, אפשר לספור על 10 אצבעות.. אולי 11 אם יש כאן מוטציות.
5. אתה מדבר על המחירים של "שנה שעברה", מכיר את עליית מחירי הדירות ? אני אחזור פעם נוספת על משפט המפתח -
במהלך השנה האחרונה הביקוש של הדירות, כמו של דפי הפייסבוק רק הולך וגדל, בניגוד למגמת העלייה בביקוש, כמות המוכרים ומשכירים (ההיצע) של הדירות ודפי הפייסבוק רק הולך ויורד. כמו שאין הרבה דירות למכירה והשכרה, אין הרבה דפי אוהדים למכירה. כתוצאה מכך, ישנה עליית מחירים. לכן אין להשוות מחירים של שנה שעברה ולדרוש שנרד לכיוון. כי במקרה הזה הייתי מוכר את הדירה שלי וקונה דירה עם חדר נוסף ומרפסת.
לא צריך קורס בכלכלה בשביל זה, לא צריך להיות גאון גדול, לא צריך גם תעודת בגרות. זה היגיון פשוט.
תפסיק עם הצדקנות שלך, היא לא תוביל אותך לשום מקום. ואם אתה מתעקש, יש לי מקום לאוהל בגינה. בוא תפגין.