בתור אחד שנרשם לפורום לפני שבוע ומאז לא מפסיק לגרבץ לנו בשכל , אל תעז אפילו להוציא את המילים האלה שאני הורס את הפורום.
אתה הגעת מREALMONEY , שם זה מה שנקרא, השוק. עכשיו מישהו מוכר שם דף על גלעד שליט. אתה מבין אותי ?
שם המחירים הם מסויימים, ופה המחירים שונים. זה לא חדש, זה שאתה מתקשה להבין את זה, זה ממש לא הבעיה שלנו.
אלו הם מחירי הדפים , לא משנה איך תסובב את זה.
אתה סה"כ ילד חדש בתחום שפוחד להוציא קצת יותר כסף - צא מזה. אם לא תוציא כסף, לא תכניס כסף.
אין לך את הזכות להוציא דיבה, אין לך את הזכות לדבר עלינו בכלל.
אני מציע לך למחוק את התגובה האחרונה ולעשות עסקים כמו שעושים עסקים. לא טוב לך המחירים ?! אל תכנס ואל תגיב.
במקום להכנס לויכוחים איתי, עם אלון ועם אלי שאנחנו סיפקנו יותר מ 50% מכל הלייקים שאי פעם סופקו בארץ.
אני אבהיר את זה בפעם האחרונה ואני לא מתכוון להגיב להודעות חסרות התכלית שאתה מפזר בפורום.
1. אדם רשאי להציע את הדף האוהדים שלו עבור איזה מחיר שהוא חפץ בו
2. אדם שלא מעוניין בדף, לא צריך להגיב רק כדי להרוס לו את המכירה
3. מחיר דף של האח הגדול שכלל האוהדים שלו הגיעו לבד בלי אף סקריפט, בלי קשר לכמות הפרסומים שהיו בו, ג-ב-ו-ה מאד. אתה חדש בתחום, אחרת הייתי מכיר אותך, לכן תקשיב לאנשים מנוסים ממך. הדף שלו שווה זהב.
4. אין לך את הזכות לדבר לא עליי, ולא על אף אחד אחר כאשר אתה פונה אלינו בשמנו או בכינוי שלנו.
5. מטרת הפורום הזה היא להגיע לעסקאות ולא להרוס אותן.
6. יש דבר כזה שנקרא היצע וביקוש, כל עוד הביקוש גבוה מאד וההיצע נמוך - המחיר עולה.
כרגע, הביקוש לדפי אוהדים - מטורף, ענק, אדיר מימדים. וההיצע - קטן מאד מאד מאד. לכן, המחיר בהתאם - עולה.
מקווה שהחכמת, חד וחלק אני לא מתכוון להגיב יותר.
|