View Single Post
ישן 11-07-11, 22:15   # 5
AvivSeo
חסום

מיני פרופיל

AvivSeo לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Nast צפה בהודעה
כשאתה עובד אצל מישהו במשך שעות קבועות, ואתה רק לומד את המקצוע אפשר להתפשר על 25 שקל לשעה, אבל לדעתי זה מחיר נמוך מאוד, בגלל זה אם אתה מצליח בד"כ עדיף להיות עצמאי ולהרוויח יותר.
אין ממש מחירון לכל זה, אתה מסתכל על כמות העבודה שמביאים לך, מעריך את הזמן שייקח לך להכין הכל ומחליט כמה כסף מגיע לך תמורת זה, וזה תלוי מאוד ברמה שלך ובתוצאה שאתה יכול להביא, אז כמו שBluz אמר- זה בעיקר תלוי בכמה אתה מעריך את עצמך.
בשורה התחתונה, תנסה לקחת מחיר הוגן כלפיך וכלפי הלקוח שלך. לומדים מטעויות, אז אם תראה שלקחת מעט מדי על העבודה בפעם הבאה תקח יותר. אם הלקוח מתנגד למחיר, יכול להיות שלקחת קצת יותר מדי, או שאולי המחיר לא שווה את העבודה שאתה מספק. אם אתה רואה שאתה ברמה ממש טובה ומגיע לך יותר על העיצובים שלך, קח יותר.
קודם כל תחליט כמה אתה לוקח לעמוד ראשי, שזה יהיה המחיר הבסיסי שלך, ולמחיר הזה תוסיף או תוריד בהתאם. כשתרגיש שאתה יכול לקחת יותר, תוסיף בהתאם לעמודי המשנה או והפלאיירים וכו'. קולטים את זה עם הזמן.

ואביב- לדעתי זה ממש לא במקום מצידך לשפוט אתר ככה. בעולם האמיתי לוקחים אלפי שקלים ודולרים לעיצוב אתר.

רק אמרתי מה שאני חושב הוא חשב שאני לא מעריך אז הסברתי לו

ואני רק אומר שלמעצב שרק לומד עכשיו 25 זה מספיק טוב זה תלוי גם כמה אתה מעריך תעיצובים שלך והם שווים זה ממש לא נכון מה שהוא אמר שזה הולך על פי כמה שאתה מעריך את עצמך

אם הוא מעצב מתחיל והוא מוכר בזול זה לא שהוא לא מעריך תעצמו זה מה כמה הוא מעריך תעיצובים שהוא מוכר.
  Reply With Quote