View Single Post
ישן 01-07-11, 20:00   # 14
kondason
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים

מיני פרופיל

kondason לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי RAS צפה בהודעה
הוא בכלל לא מתוכנן להיות בהרכב וספק אם ישחק הרבה דקות (למרות שאני מקווה שכן, אני ממש אוהב אותו), כי מסי מחק על העמדה שלו וגם יש שחקנים יותר בכירים ממנו בהתקפה. אם כבר מנוע.. אז מסצ'רנו.

ממש לא.. יש לך את ברזיל וארגנטינה במיוחד שההתקפות שלהן רמה אחת מעל כל הנבחרות. בנוסף יש את קולומביה ואף צ'ילה שניתן להשוות לאורוגוואי.

הם באים עם הנבחרת הצעירה שלהם + 5 שחקנים מהבוגרים. הם הולכים להיות די חלשים.. ועוד לאור הפרשיות האחרונות בכלל המצב שלהם לא בשמיים.

זה מרפרוף קל.. האתר ממש לא מקצועי מבחינת תוכן.

אוקי בוא תלמד כמה דברים:

הנבחרת המהוללת של ברזיל וארגנטינה ממש לא הרשימו מבחינת כיבוש שערים במונדיאל ובמשחקי ההכנה. התקפה שכוללת את פורלאן , סוארס , קבאני והרנננדז לדעתי מוכשרת , יעילה לא פחות מברזיל וארגנטינה.

מקסיקו באה עם הסגל הצעיר (ידוע), וכמו שציינת היא מחוזקת ב 5 שחקני בוגרים. מה גם ש 8 שחקנים הזמינו זונות ולכן הם נופו מהסגל. אתה ראית את הסגל הצעיר שלהם משחק? להזכיר לך הם הולכים לשחק באולימפיאדה (סתם כי נראה לי ששכחת).

אני לא בטוח שמסצארנו יפתח, קאמביאסו חזר. ד"א פאסטורה הוא קצר מאחורי חלוץ, טבז מסי די מאריה לאבצה וכל מי שיש לפניו כביכול הם חלוצים. אני די בטוח שהוא ישחק.

ורק הזמן יגיד מי צודק ומי טועה, זה שאתה לא מסכים עם משהו לא אומר שהוא לא איכותי.
  Reply With Quote