View Single Post
ישן 13-04-11, 18:33   # 7
hi_sorie
חבר וותיק

מיני פרופיל

hi_sorie לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי TIPesh צפה בהודעה
הערה ראשונה, גוגל כבר מזמן לא מסתכלים על ה keywords שים לב - וידאו מלפני שנה וחצי+:
http://www.youtube.com/watch?v=jK7IPbnmvVU

בכל אופן האתר חמוד אבל כמו שקודמי אמר ולא ציטטתי, טיפה מת ואני מסכים עם מה שהוא אמר לגבי הקוד, לגבי הלינקים לאתר שלך בפוטר יש כמה בעיות:
1. גוגל אך ורק מתייחס ללינק הראשון לאותה כתובת באותו עמוד, כלומר שהוא לוקח בחשבון את הראשון ומהשאר מתעלם.
2. זה ספאם ועלול אף לפגוע.
3. אם הייתי הלקוח שלך הייתי דורש שתוריד את זה מייד ותשאיר ביטוי אחד ככה שגם אם יותר מביטוי אחד היה עוזר לך בסופו של דבר סופם של השאר לרדת ולכן לא יתרמו לך בסופו של דבר.

חוץ מזה:
דחוף דף של אודות! אני בחיים לא אזמין שירות מכזה אתר שאני לא יודע מי עומד מאחוריו, גם אם בעל העסק לא הכי פוטוגני יש חיבור שנוצר ברגע שאני אראה תמונה שלו וקצת סיפור עליו.
כמה הערות לגבי מה שכתבת :

יש היגיון לתגית keywords, אנחנו לא מומחים לאלגוריתם של גוגל ואני לא ניזון מאף לינק וגם אם זה קשור אליהם באיזושהי צורה, אני עובד לפי ניסיון - הניסיון אומר שאתה כותב keywords גם אתרים אחרים שסורקים אותך easy.co.il החדש וכל אינדקס בעל מנוע עצמאי אחר מתייחס באיזשהו אופן לתגית.

חוץ מזה שאני יודע בבירור שגוגל מתייחס לכמות הפעמים שאתה משתמש בביטוי שכתבת ב keywords בשאר הדף.

זה מזיק? לא, זה עוזר למנועים עצמאיים ( לאו דווקא גוגל ) ? בתור מתכנת אני יכול לומר לך - בטוח. - זה למה לא לסדר ?
  Reply With Quote