מה כדאי לעשות בצבא ?
מה קורה חברים?
היה לי השבוע צו ראשון (את הראיון עוד לא עשו לי, יש לי אותו ביום ראשון הקרוב)
הפרופיל שלי זה 97
קב"א אני יקבל אחרי הראיון
אני לא יודע מה כדאי לי לעשות בצבא, מבחינה רעיונית, כמובן שאני יודע שלא בטוח שאני יוכל לעשות מה שאני רוצה ושנאי לא קובע את זה רק הם, ובצו ראשון אין לי עדיין שום אפשרות לבחור כלום ורק שנה הבאה ישלחו לי את האופציות שלי, וכו' וכו'..
אני מתכוון מבחינת רצון שלי, אין לי מושג לאן אני רוצה להתגייס, אם אני ידע לאן אני רוצה ללכת לפחות יהיה לי כיוון ואז אוכל להלחם על זה ולנסות להגיע לזה.
אני לא יודע מה כדאי לי כי תראו תכל'ס, אני מתעסק במחשב ואני מריץ פרויקטים ודברים וחי מהאינטרנט, יש לי גם עסק באינטרנט והכל, ואני גם במגמת מחשבים של 15 יחידות שאפשר אחרי זה להתקבל עם זה לממר"ם ניראה לי בלי בעיה.
אבל אני לא יודע אם כדאי לי ללכת ליחידה של מחשבים, אני רוצה משהו שהוא עם נשק, אימונים וקצת קריעת תחת, להרגיש חייל, להרגיש בצבא, לא לשבת כל היום על המחשב ולחזור לבית כאילו זה בית ספר.. להתחיל להעריך אוכל של אמא וכו' וגם אני מאוד מאמין בחינוך שהצבא נותן,
ביחידת מחשבים וג'ובניקים למיניהם לפי מה שהבנתי זה כמו 3 שנים בית ספר, אני לא רוצה ככה..
אבל מצד שני , אני רוצה גם לעשות משהו עם הניסיון שלי במחשבים ומשהו שיהיה קשור במחשבים, וגם שיהיה לי גישה למחשב מידי פעם במהלך היום.. (כי בטח אני לא יחזור כל יום לבית)
לכן אני שואל , יש משהו שמשלב גם קרבי וגם מחשבים ? כלומר כמו יחידת מחשבים רק שיש גם אימונים חזקים וכו' ונשק קבוע כמו קרבי רגיל?
שמעתי מאיזה לקוח שלי שביחידת ה נ"מ יש משהו כזה. מה יש שם ?
תודה על העזרה..