View Single Post
ישן 23-01-11, 00:05   # 37
DeanSEO
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]

DeanSEO's Avatar

מיני פרופיל

DeanSEO לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי OriA צפה בהודעה
אתה חושב שזה בזכות התוכן? קראת אותו בכלל? לא רק בעמוד הראשי אלא גם בעמודים אחרים שלו הכל מלא שגיאות כתיב וגוגל ממש טיפש אם זאת הסיבה שהוא נמצא שם . ואם אתה בטוח שזה נכון למה אתה לא בונה אתר כזה משיג קצת קישורים משלם לכותב תוכן מאה שקל לאלף מילים בעמוד ומוכר את האתר/לידים בעשרות אלפי שקלים/אלפי שקלים? נשמע לי כמו רווח טוב .
מי אמר לך שאני לא?
תיכנס לאתרים בחתימה שלי, אתר קידוםהוסטס זה מאמרים מאנגלית שתרגמתי דרך גוגל תרגום ואפילו לא תיקנתי שגיאות תרגום והנה אני מקום ראשון. אתר אחר שהוא רק מאמר, קישור - pes il, מזרונים הוא אתר לידים בלבד וכן הלאה עוד כמה אתרים שלא הכנסתי לחתימה כי הם כבר מקודמים. שמע שזה עובד לי מעולה, וכדי להוכיח את זה (בלי קשר לשיחה עכשיו) החלטתי להתחרות על המילה "משחקים להורדה" עם אתר שכולו מאמר אחד ארוך, אני אעדכן כאן באשכול מיוחד את התקדמות האתר וכולנו ניווכח לדעת האם מאמר יהיה חזק יותר מאתר שאאשכרה נותן משחקים להורדה...

דבר נוסף, קראתי בערך פסקה אחת מתוך YAAW, זה היה נראה כאילו ילד בן 12 כתב את זה... אבל להזכיר לך ילד בן 12 יודע עברית יותר טוב מאשר גוגל, ואני משער שזה בעיה שגוגל רוצים לפתור, אפשר לדעת איפה הם בתהליך הבנת הנקרא לפי התקדמות אלגוריתם התרגום שלהם (כרגע כפי שאתה שם לב הוא אפילו לא ברמה של לכתוב נורמאלי)