ציטוט:
נכתב במקור על ידי שמש
הביטוי הזה מתאר בידיוק את מה שזה.
מה הבעיה שלכם כולכם לא יכולים לעבור ליד אשכול בלי לזרוק איזה הערה?
גם נותן לכם אחסון בחינם וגם יש לך תלונות?
אתה רוצה תקח לא רוצה אל תקח
הוא לא ביקש ביקורות על המודעה שלו
איזה אנשים אמאלה..
יום טוב.
|
שמש אני יענה לך באותו סגנון כמו שלך,
אולי או כנראה אתה רגיל שאנשים קוראים לך שפן נסיונות (וזה בסדר) נראה לי שרובם פה בפורום זה לא מתאים להם שיקראו להם כך.
ואף אחד לא ביקש ממך לתת ביקורת על הביקורת שלי, לא יכלת לעבור מבלי לזרוק איזה הערה?
זה נחמד שהוא נותן אחסון בחינם אבל למתנדבים לניסוי במערכת חדשה ולא לשפני נסיונות.
בעבר היה אשכול של "אדם לאדם זאב" וכנראה מעולם לא קראת אותו ומאז שהאשכול ירד הרמה של השיחות נהיית קצת מעליבה\לא נעימה\מביישת\פוגעת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי SlipY
האירוח הזה הוא לא האירוח על ההוסטינג השיתופי שלי, זה לא שאני מביא שרת לנסיון , אני מביא שרת לאנשים מתוך ידיעה שלהם
שעל השרת הזה הולכים להערך הרבה מאוד ניסויים, ולכן בעל האתר צריך לקחת את זה בתור שיקול..
זה יכול להתאים לאנשים שיש להם אתר קטן וחביב ורוצים לחסוך את תשלום ההוסטינג למשך מספר החודשים שבהם אבנה את המערכת.
מי שלא מתאים לו לא חייב זה סה"כ כדי לבחון את המערכת ב"Real Time" אני הולך לכבות את השרת באמצע ולראות שבאמת התעבורה מנותבת לשרת השני, לגרום לתקלות יזומות וכו'.
אני לא הולך לעבוד על אף אחד ולספר לו שהשרת יציב ולא יהיו בו תקלות...
מקווה שהבהרתי את עצמי
|
SlipY רק התכוונתי ששפני נסיונות זה לא הביטוי הנכון, היה אפשר לומר מתנדבים לניסוי מערכת חדשה ואני באמת לא מנסה לחנך אותך זה פשוט הציק לי בעין אז הרגשתי צורך לתקן אותך.
בהצלחה