View Single Post
ישן 05-12-10, 16:39   # 2
דוד לוי
חבר על

מיני פרופיל

דוד לוי לא מחובר  

היי גפן,

קודם כל, בהצלחה בעסק!

דבר שני, בתור אחד שכבר עושה דברים כאלה - תפריד לחלוטין בין האתר של העסק שלך לבלוג האישי.
בבלוג שלך אל תכתוב מחירים של מוצרים, אלא תמליץ על עצמך ועל המוצרים, אבל אל תמכור אותם שם. זה קצת הורס את המשמעות של בלוג (כי אני מרגיש שאתה מנסה למכור לי בכח ולא באופן של "המלצה על מוצר" כמו שנהוג באתרי תוכן ובלוגים).

דבר שלישי, יש עמודים שבהם אתה כותב נהדר, ועמודים שבהם אתה כותב כמו עילג. תעבור על הדפים לפני שאתה שולח, תבדוק שגיאות - לאו דווקא שגיאות כתיב אלא "שגיאות קריאה" (האם ניתן לקרוא את המשפט באופן רציף בלי לעצור ולהתבלבל או להרגיש אידיוט?).

דבר רביעי, תוריד את התמונה שלך ואת הגיל.
בישראל אין אהדה כלפי צעירים שרוצים להצליח... או ליתר דיוק: אין אהדה כלפי צעירים-מאוד שרוצים להצליח.
אדם מבוגר יתקשה מאוד לקנות מוצר ממישהו בגיל שלך. מבחינתו - "איש עסקים צעיר" או מישהו בגיל 21 לפחות.
יש אפילו בחור מוכשר שאני מכיר, שבונה אתרים מאוד טובים, והסיבה שהוא מוכר בחצי מהמחיר שלי, היא כי הוא קטן ממני בשנה ועדיין חייל.
שתדע שאני מאוד מעריך אותך ומאחל לך הצלחה, אך כדאי לך להכיר את העולם העסקי אליו אתה נכנס, ואת היתרונות והחסרונות שלו. כך תוכל למכור יותר ולהרוויח יותר. (בניגוד לכאלה שמוכרים יותר ומרוויחים פחות - שזה קיים!)

דבר חמישי, ושוב - רק בהצלחה!