View Single Post
ישן 21-11-10, 23:26   # 7
דוד לוי
חבר על
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: תל אביב
הודעות: 933

דוד לוי לא מחובר  

מחריד.

לחסוך בעלויות זה יפה, אבל זה גם יחסוך בלקוחות.
העיצוב של דפי זהב לא יפה במיוחד, אבל יש בו משהו מרשים.

העיצוב שלך נראה כאילו נעשה בפאוור פוינט בדקה וחצי.
הפונטים הגדולים. אל תשתמש בפונטים "מיוחדים" כאלה, זה לא מגניב כמו שאתה חושב..
הצבעים כחולים מידי, בגוון של בית חולים. (מזכיר לי את החלוק של וולפסון, זכרונות לא נעימים בכלל...)

לסיכום: אם אתה רוצה לחסוך בעלויות, תשתמש בפונטים בסיסיים, אל תשתמש ביותר מידי אפקטים שעושים רע לעיניים.
עיצוב מינימליסטי ומדויק הוא זה שיעשה לך מקסימום של עבודה (ליתר דיוק: יביא לאבא שלך יותר לקוחות).


אגב, אני מקווה שגם בחנתם את החלופות לדפי זהב. כלומר:
אם אבא שלך הלך לדפי זהב שיעשו לו אתר הוא בטח לא איש הייטק מהמעלה הראשונה (לא בושה, גם אבא שלי כזה), ובטח לא רצה להסתבך עם אתרים וקידומים וכל הדברים שנשמעים מסובכים. לכן הוא החליט לשלם לדפי זהב בוכטה של כסף כדי שיורידו לו את הכאב ראש הזה, וכך הוא יכול להגיד בגאווה לאנשים "כנסו לאתר האינטרנט שלי".
אם אתם עוזבים את דפי זהב, הוא צריך להבין שאתר האינטרנט שלו לא הולך להתפרסם מעצמו (עד עכשיו אני בטוח שדפי זהב דאגו לכם, פחות-או-יותר, לכניסת לקוחות מהאתר מידי פעם).
אתר עצמאי אומר שהוא צריך לדאוג לשיווק שלו בכל מיני אפיקים: קידום אורגני, קידום ממומן, תוכניות שותפים ועוד.
קח את זה בחשבון, וציין זאת בפניו.
שלא תחשבו שהפרסום באותם אפיקים יצא לכם זול יותר מדפי זהב, ברוב המקרים הוא יוצא אותו מחיר ואולי טיפה יותר יקר, אבל בהחלט יביא לכם הרבה^הרבה יותר לקוחות. בוודאות.
__________________
הבלוג שלי: דוד לוי.
העסק שלי: בניית אתר תדמית.
  Reply With Quote