12-11-10, 00:48
|
# 31
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ~The_Sultan~
בקשר לעיצוב - עיצוב מושקע, איכותי ומסודר. אני אוהב עיצובים נקיים ומקצועיים כאלו שעדיין יפים ברמה גבוהה.
בקשר לנושא שגלשו אליו כאן: אחרי מה שקראתי, אני ארצה לפנות לפותח האשכול ול-Baku - מהניסיון שיש לי בתיכנות בשנים האחרונות, ומהניסיון שצברתי בחיים (גם כן, בעיקר בשנים האחרונות), למדתי שתמיד יש הרבה אנשים שמבינים יותר ממך בנושא מסויים, ואין טעם להציג את עצמך בתור אשף בתחום הזה - אפילו אם אתה באמת כזה. זו סתם שחצנות שלא צריכים אותה. בבקשה ממכם, אנשים כאלה פשוט מעציבים אותי. בלוז, אני לא ראיתי תגובות שלך בפורום הזה חוץ מהנושא הזה אז אני לוקח את התגובה בעירבון מוגבל. אבל בקו, כל פעם שאתה מגיע לכאן אתה מעלה את הרמה שלך לכמה מעל כולם משום מה, כנראה שאתה עובד ומרוויח טוב במקום אחר, רציני יותר. הוסטס אומנם זה לא פורום עם אנשים בוגרים בדר"כ ויש כאן המון ילדים אבל אני בטוח שה"ילדים" האלה יכולים ללמד אותי ואותך הרבה דברים שלא ידענו.
פותח האשכול, אמרו תגובה לא טובה על העיצוב שלך, לא נורא, זה לא סוף העולם. לדעתך - התגובה לא במקום. אבל אם תיקח את התגובה בתור ביקורת בונה ורק תנסה לייעל ולשפר את עצמך בעקבותיה, זה רק יעזור לך! אתה לא צריך לצחוק על זה שלא אהבו את העיצובים שלך.
|
לפחות כתבת בקו נכון.
|
|
|